Vilniaus rajone pavogtas ekskavatorius per valandą surastas Kėdainių rajone | Diena.lt

VILNIAUS RAJONE PAVOGTAS EKSKAVATORIUS PER VALANDĄ SURASTAS KĖDAINIŲ RAJONE

Vilniaus rajone pavogtas ekskavatorius surastas Kėdainių rajone, sulaikytas įtariamasis.

Kaip pranešė Policijos departamentas, antradienio rytą, apie 8.30 val., Vilniaus rajone, Didžiasalio kaime, pastebėta, kad iš statybvietės teritorijos pavogtas 2016 metais pagamintas ekskavatorius „Komatsu PC26MR-3“.

31,5 tūkst. eurų vertės ekskavatorius tą pačią dieną, apie 9.40 val., surastas Kėdainių rajone, Keleriškių kaime.

23 metų įtariamasis uždarytas į areštinę.

Dėl vagystės pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tas, kas pagrobė svetimą turtą įsibrovęs į patalpą, ryšių kabelių kanalų sistemą, saugyklą ar saugomą teritoriją arba pagrobė didelės vertės svetimą turtą, baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki šešerių metų.

Dar viena vagystė iš statybvietės įvykdyta Vilniuje.

Laikotarpyje nuo lapkričio 24 dienos, 16 val., t. y. praeito penktadienio, iki antradienio, 11 val., Vilniuje, Rinktinės gatvėje, iš statybvietės buvo pavogta įmonei priklausanti gervė.

Padarytas nuostolis tikslinamas, pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Tas, kas pagrobė svetimą turtą, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki trejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Ne

siaip matyt,o turbokasavatorius buvo!

D.

Nieko sau - per 1 valandą iš Vilniaus rajono atsidūrė Kėdainių rajone (rodos, ne taip jau arti tie rajonai, nesiriboja juk...) ! Sakau, gal "nuskraidino" tą ekskavatorių kažkas, nes tokie "viražai", žinant ekskavatorių greitį ?.. O gal tiesiog "apsižiūrėjo", kad nebėra ekskavatoriaus ( o jis gal jau seniau buvo pavogtas ), pranešė tarnyboms, kurios po valandos jį ir surado ?..

Anonimas

sovietinis palikimas .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS