Vilniuje dingo šešiolikmetė: išėjo į mokyklą ir namo negrįžo | Diena.lt

VILNIUJE DINGO ŠEŠIOLIKMETĖ: IŠĖJO Į MOKYKLĄ IR NAMO NEGRĮŽO

  • 2

Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto penktojo policijos komisariato pareigūnai ieško dingusios be žinios Sandros Koldaras, gimusios 2002 metais.

Š. m. birželio 6 d. apie 8 val. šešiolikmetė išėjo iš VšĮ Vilniaus SOS kaimas priklausančio buto Vilniuje, Neužmirštuolių g., į mokyklą ir iki šiol negrįžo.

Nepilnametės požymiai: apie 165 cm ūgio, vidutinio kūno sudėjimo, raudonų iki pečių plaukų.

Išeidama iš namų šešiolikmetė vilkėjo pilką megztinį, mūvėjo pilkas kelnes, avėjo juodus kedus, su savimi turėjo rausvą kuprinę.

Policijos pareigūnai prašo visuomenės pagalbos – asmenis, mačiusius ir galinčius suteikti informaciją apie šios nepilnametės buvimo vietą ar ją mačiusius, susisiekti su Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Vilniaus miesto penktojo policijos komisariato Veiklos skyriaus vyriausiąja tyrėja Migle Petronyte, el. p. migle.petronyte@policija.l arba paskambinti bendruoju pagalbos telefonu 112.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Oho

Pleze gal

prie

sovietu to nebuvo tai sionbriuselmafija siaucia ir kt nieksai neatmetant /mediku/ ir kt. pidarastu gal skvernas isaiskins/. jis gi gerai pazista ir ismano savo darba?....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS