Vilniuje, kaip įtariama, mamą nužudęs sūnus lieka suimtas: laisvės gali ir neišvysti | Diena.lt

VILNIUJE, KAIP ĮTARIAMA, MAMĄ NUŽUDĘS SŪNUS LIEKA SUIMTAS: LAISVĖS GALI IR NEIŠVYSTI

  • 2

Penktadienį Vilniuje, kaip įtariama, savo mamą nužudęs ir kraujo klane gulėti palikęs sūnus lieka suimtas maksimaliam leistinam terminui, skelbiama portale delfi.lt.

Į teismą įtariamasis nebuvo vežamas, – suėmimo klausimą dėl šalyje esamos situacijos, susijusios su koronaviruso plitimu, teismas sprendė nuotoliniu būdu.

Kaip rašoma portale delfi.lt, išklausius prokuratūros ir įtariamojo advokato argumentų, teismas tenkino prokuratūros prašymą suimti įtariamąjį trim mėnesiams.

Tiesa, tokį sprendimą jis gali apskųsti.

Primename, kad pranešimas apie šiurpų radinį Vilniuje esančiame bute buvo gautas lapkričio  12.51 val. Informuota, kad D. Gerbutavičiaus gatvėje esančiame name buvo rastas 1951 metais gimusios moters kūnas.

Į įvykio vietą atvykę medikai kūną rado gulintį ketvirtame aukšte bei iškart konstatavo moters mirtį.

Ant palaikų rasta mušimo žymių. Policija iš karto sulaikė ir į areštinę uždarė 1972 metais gimusį įtariamąjį.

Vyrui pareikšti įtarimai dėl nužudymo. Už tai gali grėsti laisvės atėmimas nuo aštuonerių iki dvidešimties metų arba laisvės atėmimas iki gyvos galvos. Remiantis tuo, įtariamasis laisvės gali ir neišvysti.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Baisu

Normalu, kad kaip kurios moterys nenori vaikų.Augina,vargsta,stengiasi duoti visko, kad netrūktų,slaugo kaip serga,paskiau prašau ...... .Sūnaus padėka.

Kostas

Tik susaudyt uz MOTINA

SUSIJUSIOS NAUJIENOS