Vilniuje vaiką apkandžiojo šuo | Diena.lt

VILNIUJE VAIKĄ APKANDŽIOJO ŠUO

  • 8

Vilniuje devynių metų vaikui įkando šeimoje laikomas šuo, pranešė Vilniaus apskrities policija.

Rotveilerių veislės šuo vaiką sužalojo galvos srityje – mama paaiškino, kad nelaimė nutiko vaikui žaidžiant su augintiniu.

Vaikas išvežtas į Santaros klinikas susiūti žaizdą – pranešama, kad sužalojimas paviršutinis.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

E

As taip pat myliu sunis bet mieli sunu seimininkai bukit malonus uzdekit sunims antsnukius ir susirinkit ismatas .p.s.koks seimininkas toks ir suo

Grazina

Skaitant komentarus darosi liudna, kad zmones sunis myli labiau negu vaikus. Vilniuje gatvemis neimanoma praeiti didziuliai sunys be antsnukiu be pavadeliu. Kai duodi pastaba suns seimininkui kad reikia vesti su pavadeliu susiduri su savininko agresija, esi priverstas saugotis ,pereiti i kita gatves puse, nes baugu kai didziulis suo pribega, kad ir nesukandzios bet baisu. Gyvunus myliu, bet privalu laikytis taisykliu ir gerbti kitus asmenis, kada atsitinka nelaime jau velu. Po suns ikandimo mazam vaikui pasekmes lieka visam gyvenimui.Siuo metu gatvese, prie namu nesaugu, ypac einant su mazais vaikais del palaidu sunu. Pats laikas atsakingiems asmenims imtis priemoniu siai situaijai suvaldyti.

Kalė

Kas antrą savaitėlę vis apsikruvina šunų šūdininkai. Kam tie gyvuliai namuose ? O dabar turi mikliai reaguot vaikų teisių gynėjos .
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS