Vilniuje nusileido lėktuvas iš Anglijos: 47 pareigūnai atlydėjo nusikaltusius lietuvius | Diena.lt

VILNIUJE NUSILEIDO LĖKTUVAS IŠ ANGLIJOS: 47 PAREIGŪNAI ATLYDĖJO NUSIKALTUSIUS LIETUVIUS

  • 6

Iš Anglijos į Lietuvą antradienį deportuota dvylika ten nusikaltusių ar nusižengusių lietuvių, pranešė Valstybės sienos apsaugos tarnyba (VSAT).

Jos teigimu, deportuotieji jau atliko bausmes, tačiau vienas jų dėl, įtariama, padaryto nusikaltimo buvo ieškomas ir Lietuvoje.

Grąžintuosius iš Londono lydėjo 47 Anglijos pareigūnai, kurie iš lėktuvo neišlipo ir netrukus išskrido atgal, o atskraidinti lietuviai buvo pristatyti į Vilniaus oro uosto pasienio užkardą.

Pasieniečiai nustatė, kad Anglijoje nusikaltusio ir ten teisto Plungės rajono gyventojo paiešką dėl įtariamo nusikaltimo Lietuvoje buvo paskelbusi ir Plungės policija. Vyrą pasieniečiai sulaikė. Atlikus visus formalumus jis bus perduotas policijai.

Po dokumentų patikros ir apklausų likę vienuolika grąžintųjų buvo paleisti.

Prieš išskrendant visiems dvylikai lietuvių Anglijoje buvo atlikti COVID-19 testai. Jų rezultatai buvo neigiami.

VSAT duomenimis, pernai įvyko penki tokie specialūs skrydžiai iš Londono į Vilnių, kuriais grąžinti 96 Lietuvos piliečiai.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

vardas

sviesuliai grizta kelti lietuvos ekonomikos, jiem kazkokios ismokos pirklauso uz tai kad emigracijos grizta, nu jei neduos tu ismoku tai patys susirinks :)))

Savas

Gryzta vergai ir tiek

Oi

Ir vel sugriz visa buduliu sutve su budulem ir visokie dietockinai, prasides auto vagystes. O juk jau buvo Lietuva issivalius nuo visokiu morozu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS