Vilniuje pavogtas automobilio vairas, du dviračiai | Diena.lt

VILNIUJE PAVOGTAS AUTOMOBILIO VAIRAS, DU DVIRAČIAI

  • 2

Vilniuje pirmadienį pavogtas automobilio vairas, du dviračiai.

Kaip informavo Vilniaus apskrities policija, pirmadienio ryte, 6.15 valandos, sostinės Justiniškių gatvėje pastebėta, kad išdaužus automobilio BMW galinių durelių mažojo langelio stiklą, pavogtas vairas bei prietaisų skydelis. Nuostolis – apie 2 tūkst. eurų.

Tuo metu 10.45 valandos gautas pranešimas, kad Vilniuje, Kalvarijų gatvėje, prapjovus automobilio „Opel Astra“ medžiaginį stogą, pavogtas lagaminas su kosmetika. Nuostolis – apie 3 tūkst. eurų.

Dar vienas pranešimas apie vagystę gautas pirmadienio vakare – 21.50 valandos. Vilniuje, Karaliaučiaus gatvėje, požeminėje automobilių stovėjimo aikštelėje, pastebėta, kad iš sandėliuko pavogti du vyriški dviračiai. Nuostolis – 1 tūkst. eurų.

Dėl vagysčių pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Nu tai

prie vairo juk butini 4 ratai!

gerove

nukentejusiems butinai reikia dziaugtis kad PSD mokescio vergai ir geroves aferistai ju dar neuzmuse...todel pilieciai dziaukites...sipsokites ... dalikites situo dziaugsmu nes maza kas . maz gerove jus ryt uzbanis mokesciais ir i apkasus i kara supirdolins... gerove palaikyt butina... ypac kai ji ant sitokio afieru pagrindo pastayta...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS