Vilniuje tarnybos šukavo mišką: rastas stipriai susižalojęs mažametis | Diena.lt

VILNIUJE TARNYBOS ŠUKAVO MIŠKĄ: RASTAS STIPRIAI SUSIŽALOJĘS MAŽAMETIS

  • 2

Antradienio vakarą Vilniaus specialiosios tarnybos buvo sukeltos ant kojų – pranešta apie nuo skardžio nukritusį berniuką.

Pasak Vilniaus apskrities pareigūnų, pranešimas apie tai, kad Karoliniškių miške, už naujų statinių, nuo skardžio nukrito berniukas, buvo gautas rugpjūčio 15 d. 19.53 val.

Atvykus pareigūnams ir medikams, apie nelaimę pranešęs vyras juos pasitiko I. Šimulionio gatvėje ir paaiškino, kad prie jo pribėgęs vaikas pasakė, kad miške, nuo ant medžio prikabintų sūpynių, nukrito jo draugas.

Tikslaus adreso vyras nežinojo. Tarnybos iš karto pradėjo berniuko paiešką – išsiskirstę apžiūrėjo aplinkinius takelius ir už dviejų trijų kilometrų, miško gilumoje, vienas iš pareigūnų išgirdo vaiko balsą. Sekdamas paskui jo aidą, rado sužalotą berniuką. Vaikas gulėjo ant žemės.

2013 metais gimusį berniuką 20.51 val. sostinės medikai išvežė į ligoninę. Mažamečiui nustatyti sumušimai.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

kur

mes vaikystėje supdavomės, kur laipiodavome ir kur dviračiais lakstydavome , - nesakysiu.

Reikia ekstrymo

Jau ir mažameciai savo kailyje netelpa-neuztenka supyniu vaiku zaidimo aikstelese, reikia ant medziu, prie skardzio suptis...gerai jei susizeide nesmarkiai, o jei pasekmes sudetingesnes? Tevu pareiga vaikams aiskinti kas saugu, o kas ne...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS