Vilniuje tėvas įtariamas pagrobęs savo vaiką (papildyta) | Diena.lt

VILNIUJE TĖVAS ĮTARIAMAS PAGROBĘS SAVO VAIKĄ (PAPILDYTA)

Vilniuje tėvas įtariamas pagrobęs savo vaiką.

Kaip pranešė Policijos departamentas, sekmadienį, 19.37 val., į Vilniaus apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą kreipėsi 25 metų moteris.

Ji pareiškė, kad šeštadienį, apie 12 val., Vilniuje, buvęs 37 metų sutuoktinis,  vykdant teismo nutartį, pasiėmė 5 metų sūnų.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Loreta Kairienė pirmadienio rytą BNS sakė, kad vaiko buvimo vieta kol kas nežinoma.

„Pareiškėja nurodė, kad vaiko tėvas kalba tik angliškai, jis nekelia ragelio, neatrašo į siunčiamas žinutes. Jos duomenimis, buvo apsistojęs viešbutyje“, – BNS sakė L. Kairienė.

Vaiką tėvas turėjo grąžinti šeštadienį, iki 17 val., tačiau vaiko negrąžino.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vaiko pagrobimo.

Tėvas, motina ar artimasis giminaitis, pagrobęs savo ar savo artimųjų vaiką iš vaikų įstaigos arba asmens, pas kurį vaikas teisėtai gyveno, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

????

A kur dingo Sala????? Ar jau surado ir nubaudė????

to Ernesta

O toms moterėlėms tik alimentai reikalingi, ar ne. Ar ne todėl nuteikinėja vaiką prieš tėvą? Jei moteris nesutinka kartu su vaiko tėvu auginti vaiką 50/50, tokiu atveju jai alimentai neturi būti mokami. Nori auginti viena, augink. Taip kad nereikia čia lia lia lia. O jei tėvas pasiima vaiką auginti, alimentų iš moters tai jis neprašo. Manau teismai turėtų įvertinti tą alimentų biznį, nes tai pažeidžia vaiko interesus.

Ernesta

Keisti tie vyrai,- patys palieka žmonas, kartais net besilaukiančias, o vėliau drąsko buvusias žmonas, reikalaudami vaikų ir visiškai nesuvokia, kad tie vaikai - jo iš tolo kratosi. Juk pas gerą tėvą- vaikai išskėstomis rankomis bėga. Vaikai , kaip niekas kitas jaučia , kas ištiesų juos myli ir kam tik dėl žmonių akių reikalingi vaikai. Vaikai prievartos nemėgsta, jie arba myli ir nori būti su tėvu arba bėga kuo toliau nuo jo. O tokie tėvai, kurie prievarta nori priversti vaiką jį mylėti- ateityje susilaukia baisių pasekmių iš vaikų pusės.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS