Vilniuje toliau ieškoma dingusios moters su kūdikiu: pasitelktas ir pasieniečių sraigtasparnis | Diena.lt

VILNIUJE TOLIAU IEŠKOMA DINGUSIOS MOTERS SU KŪDIKIU: PASITELKTAS IR PASIENIEČIŲ SRAIGTASPARNIS

Vilniaus apskrities policijos pareigūnai sekmadienį kreipėsi į visuomenę ir prašė pagalbos – dingo moteris ir kūdikis. Deja, pirmadienio ryte policija gerų žinių neturi.

Kaip jau buvo skelbta, kovo 3 d. apie 8-9 val. 32-ejų Rasa Šponė, pasiėmusi 2023 metais gimusią, trijų mėnesių dukrelę išėjo iš namų Vilniuje, Karaliaučiaus gatvėje, ir iki šiol negrįžo.

Jų buvimo vieta nežinoma, moteris į telefono skambučius neatsako.

Apie dingimą pranešė moters mama.

Pirmadienio rytą portalui kauno.diena.lt Vilniaus apskrities policijos Komunikacijos poskyrio vedėja Julija Samorokovskaja teigė, kad džiugių žinių neturi – moteris su dukrele nerasta.

„Vyksta paieška, tikrinama visa gauta informacija, pareigūnai tikrina visas įmanomas vietas, deja, kol kas neturime duomenų, kad ji būtų rasta“, – sakė policijos atstovė.

Sekmadienį policijos pareigūnai paprašė visuomenės pagalbos ir paviešino informaciją apie ieškomą moterį su mažyle. Kol kas telkti visuomenės aktyvioms paieškoms neplanuojama.

Nuo ankstyvo pirmadienio ryto dingusiųjų ieškojo pasieniečių sraigtasparnis, o policija pasitelkė tarnybinius šunis ir termovizorius, tačiau paieškos kol kas bevaisės.

„Šiandien ryte buvo pasitelktas pasieniečių sraigtasparnis, kadangi vyksta ikiteisminis tyrimas, plačiau komentuoti negalime,“ – Eltai teigė Vilniaus apskrities policijos atstovas Tomas Bražėnas.

Eltos žiniomis, moteris su kūdikiu buvo dingusi ir šeštadienį, tačiau tąkart ji buvo surasta.

R. Šponės požymiai: apie 165 cm ūgio, stambesnio kūno sudėjimo, juodų ilgų plaukų su dredais.

Išeidama moteris vilkėjo juodą striukę, mūvėjo juodus džinsus. Kūdikis apvilktas baltu kombinezonu, pilkoje nešioklėje ant pilvo.

Asmenis, mačiusius šią moterį su kūdikiu ar žinančius jų buvimo vietą, policija prašo nedelsiant informuoti Vilniaus apskr. vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriaus pareigūnus (budėtojus) tel. 8 700 56007, 8 700 56008 arba skubios pagalbos tarnybų tel. 112.

GALERIJA

  • Vilniuje toliau ieškoma dingusios moters su kūdikiu: pasitelktas ir pasieniečių sraigtasparnis
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Anonimas

Sprendžiant iš pavardės ( kaip kokios karvės ) ir išvaizdos, nelabai protinga. Matyt, užėjo koks "bzikas " ?

Pil.

Dar nerado, baisu.Gėda būtų vertinti žmogaus sveikatos stovį , čia jau ne juokai.Gal išvaryta su vaikeliu,visaip gali būti.

Na

Pažiūrėjus jos profilį, tai neatrodo labai sveika. O ir "draugai" juodžiai ir babajai. Gal mergužėlė paliko LT ir tiek.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS