Vos atvykęs į Lietuvą amerikietis milijonierius atsidūrė areštinėje | Diena.lt

VOS ATVYKĘS Į LIETUVĄ AMERIKIETIS MILIJONIERIUS ATSIDŪRĖ AREŠTINĖJE

  • 1

Itin nesėkmingai prasidėjo Lietuvoje išgarsėjusio jaunojo milijonieriaus Aarono Perezo viešnagė mūsų šalyje. Su juodaodžiu bičiuliu į Vilnių atvykęs 27-erių Aaronas atsidūrė už grotų.

Naktį iš vasario 18-osios į 19-ąją A.Perezas su bičiuliu nusprendė praleisti populiariame klube, esančiame sostinės Gedimino prospekto pradžioje. Vyrukai buvo linksmai nusiteikę ir norėjo atsipalaiduoti po skrydžio per Atlantą. Tačiau įvykiai pasisuko ne taip, kaip svečiai iš Jungtinių Amerikos valstijų tikėjosi.

„Įvyko konfliktas tarp vieno rusakalbio vyruko ir manęs. Jam galimai nepatiko mano bičiulis, kuris yra juodaodis. Apsižodžiavome, o paskui aš jį nesmarkiai stumtelėjau. Jis pargriuvo ant grindinio, o tai pastebėjo šalia patruliavę policininkai“, - pasakojo milijonierius.

Vėliau viskas vyko tarsi epizode iš veiksmo filmo. Akimirksniu pareigūnai prisistatė prie Aarono, nieko daug nekalbėdami jie nusprendė jį suimti ir išvežti į policijos komisariatą. Netrukus A.Perezas atsidūrė areštinėje.

„Man buvo šokas. Kaip policijos pareigūnai gali nieko nesakydami, nebandydami pasidomėti konflikto aplinkybėmis suimti mane ir patupdyti už grotų? Kodėl nesuėmė kito konflikto dalyvio? Taip, aš neneigiu, nestipriai pastūmiau tą vaikiną ir šis pargriuvo. Aš tiesiog norėjau išskirti konfliktuojančias puses, bet ar dėl to reikia mane areštuoti?“ – klausimus apie pareigūnų darbą bėrė Aaronas.

Pasak pašnekovo, tai pirmas atvejis jo gyvenime, kai jis buvo areštuotas ir atsidūrė už grotų. Jungtinėse Amerikos valstijose, Kalifornijoje, kur gyvena milijonierius, jis niekada neturėjo tokios nemalonios patirties. Svečias iš Amerikos neslepia, kad toks incidentas jį labai suerzino.

„Aš pasibaisėjau areštine, kurioje buvau uždarytas. Ten nebuvo jokių humaniškų sąlygų – nei kriauklės, nei tualeto. Tikrai vaizdelis atrodo kraupokai. Laimė, pareigūnai neatėme iš manęs jokių asmeninių daiktų – turėjau ir piniginę, ir mobilųjį telefoną su savimi. Todėl galėjau susisiekti su savo draugais ir informuoti apie savo situaciją“, - nakties įvykius prisiminė Aaronas.

Amerikietis areštinėje Vilniuje praleido maždaug valandą, vėliau buvo paleistas ir nuskubėjo į prabangų viešbutį, kuriame yra apsistojęs viešnagės Lietuvoje metu. Jaunasis turtuolis planuoja Lietuvoje viešėti 10 dienų.

Vaizdo įrašą iš areštinės galite pamatyti čia.

 

GALERIJA

  • Vos atvykęs į Lietuvą amerikietis milijonierius atsidūrė areštinėje
Asmeninio archyvo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Kas prašė amerikietį stumdytis? Kaip pasielgtu policijos pareigūnai JAV ?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS