Siaubas: policijos komisariato sporto salėje mirė pareigūnės mažametė dukra | Diena.lt

SIAUBAS: POLICIJOS KOMISARIATO SPORTO SALĖJE MIRĖ PAREIGŪNĖS MAŽAMETĖ DUKRA

  • 51

Zarasų policijos sporto salėje rastas policininkės penkerių metų vaiko kūnas. Policija skelbia, kad vaikas mirė neaiškiomis aplinkybėmis.

Kaip pranešė Utenos apskrities policija, 1996 metais gimusios pareigūnės penkerių metų dukros kūnas rastas trečiadienį vakare, apie 18.40 valandą.

Nepatvirtintais delfi.lt duomenimis, mergaitė mirė ant bėgimo takelio.

„Ji rasta negyva tarnybinėse patalpose. Visa kita yra ikiteisminis tyrimas. Iškėlėme daug versijų ir tiriame visas įmanomas. Nuo nelaimingo atsitikimo ir kylame į viršų. Gali būti viena iš versijų, kad vaikui atrodė viskas gerai, o įvykis sukėlė mirtinas pasekmes. Daugiau pasakys ekspertizė, autopsija“, – delfi.lt teigė Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato viršininkas Vytautas Vaiškūnas.

„Zarasų rajono policijos komisariato Reagavimo skyriaus patrulė atėjo sportuoti ir įvyko tragedija“, – BNS ketvirtadienį sakė jis.

Pasak viršininko, policijos pareigūnai dar bandė gaivinti vaiką, tačiau atvykę medikai konstatavo jo mirtį.

„Policininkė sporto salėje buvo viena, jai buvo laisva diena“, – BNS sakė V. Vaiškūnas.

Anot pareigūnų, policininkė buvo blaivi. Pirminiais duomenimis, ji penkioms minutėms nuėjo į tualetą ir grįžusi rado dukrą gulinčią.

Ji atėjo dirbti iš pasienio tarnybos, dirba iki 10 metų, labai drąsi, aktyvi, perspektyvi policininkė.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Sporto salė, kur įvyko tragedija, yra komisariato tarnybinės patalpos.

Pareigūnams pagalbą žada teikti psichologai.

Po tragiško įvyko moteris kol kas negali tęsti tarnybos, jai bus suteiktos laikinos atostogos.

Dukrą praradusią policininkę Utenos apskrities komisariato vadovas V. Vaiškūnas apibūdino itin teigiamai.

„Ji atėjo dirbti iš pasienio tarnybos, dirba iki 10 metų, labai drąsi, aktyvi, perspektyvi policininkė“, – BNS sakė V. Vaiškūnas. 

Panevėžio apygardos prokuratūros vyriausiojo prokuroro Donato Skrebiškio pavedimu ikiteisminį tyrimą dėl mažametės mirties aplinkybių atlieka Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai. Tyrimui vadovauja Panevėžio apygardos prokuratūros Baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokuroras.

„Kadangi vaikas mirė Zarasų rajono policijos komisariate, siekiant objektyviai išsiaiškinti visas su jo žūtimi susijusias aplinkybes, tyrimą pavedžiau atlikti kitos apskrities vyriausiojo policijos policijos komisariato tyrėjams“, – sakė Panevėžio apygardos prokuratūros vadovas D. Skrebiškis.

Rašyti komentarą
Komentarai (51)

Vertinimai ir spėjimai

Kkekvoenas sprendžia pagal savo sugedimo laipsnį. Užuojauta artimiesiems.

visiem burtininkam

čia jus galit kiek norit burti savo burtelius bet realiai mergaitė parkrito ant begtakio, begtakis itraukė plaukus ir sulaužė sprandą.

to Natalija

Nereik vaikams dalyvauti eksperimentuose su žmogaus kūnu ir nebus širdelė silpna! Kiek dar meluosit sau ir kitiems? Aiškiai, juodu ant balto, lietuviškai buvo rašoma oficialiame kovido psl, kad tai yra eksperimentas, kurio pabaiga nusimato 2023 m., kad šios atseit vakcinos yra GALIMAI saugios (reiškia garantijos niekas jums neduoda), ir, kad GALIMAI apsaugo (išvertus į žmonių kalbą - eksperimentuokit, o apsauga ar bus, ar ne - gal, negarantuojam). Tai net nebuvo vakcinos, jus apgavo. Genetinė inžinerija nėra vakcinos.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS