Grožis reikalauja išlaidų, tačiau yra būdų, kaip galima sutaupyti | Diena.lt

GROŽIS REIKALAUJA IŠLAIDŲ, TAČIAU YRA BŪDŲ, KAIP GALIMA SUTAUPYTI

  • 1

Paskatinti noro sutaupyti, žmonės ima eksperimentuoti ir namuose gaminasi grožio priemones. „Camelia“ konsultantė Asta Balkytė pasakoja, kaip tokios savarankiškai ruoštos priemonės gali pažeisti plaukus, nagus ir odą bei sako, kad sutaupyti puoselėjant grožį galima kitais būdais. Vienas jų – kiekvieną dieną, net ir savaitgaliais, „Camelia“ vaistinėse vykstančios „Laimės valandos“, kurių metu kosmetiką galima įsigyti su 20 proc. nuolaida.

„Namų sąlygomis mėgėjiškai pagamintos grožio priemonės ir kosmetika gali išsausinti, sudirginti odą, sukelti alergines reakcijas, paviršinius nudegimus, užkimšti poras. Namuose ruoštos priemonės gali paskatinti pūlinukų atsiradimą ant galvos odos, padidinti veido raudonį, labiau išplėsti kapiliarus, paskatinti plaukelių įaugimą, pažeisti lipidinį kūno odos barjerą, dėl ko oda taptų jautresnė ir sausesnė“, – sako A. Balkytė.

Konsultantė priduria, kad naudojami eteriniai aliejai ne tik išsausina ir pašiaušia plauką, bet stipriai sudirgina galvos odą ir akių gleivinę. Priežiūros priemonių gamyba be apsauginių pirštinių taip pat turi pasekmių: jeigu sudedamosios dalys turi daug rūgšties, chemiškai pažeidžiami nagai.

„Puoselėdami grožį namuose paruoštomis priemonėmis nesutaupysite, priešingai – išleiskite gerokai daugiau pinigų spręsdami dėl jų naudojimo kilusias odos, nagų ir plaukų problemas. Geriau taupykite įsigydami prekes, kuriomis galite puoselėti grožį. Tereikia apsipirkti tuo metu, kai šalia prieinamos kainos „Camelia“ vaistinė pasiūlo ir papildomą nuolaidą grožio priemonėms“, – pataria A. Balkytė.

Grožio priemonės už mažesnę kainą – kiekvieną dieną

Konsultantė akcentuoja, kad „Camelia“ vaistinė gali pasiūlyti platų dekoratyvinės kosmetikos bei veido, plaukų ir kūno priežiūros priemonių asortimentą. Visos šiai kategorijai priklausančios prekės yra sertifikuotos – kokybiškos ir saugios.

„Mūsų vaistinėse visada galite rasti kokybiškų veido, kūno, plaukų priežiūros priemonių, taip pat dekoratyvinės kosmetikos. Klientai įvertina, kad pirkdami kosmetiką „Camelia“ vaistinėse, gali rinktis ne tik iš ekologiškų, sertifikuotų ir kokybiškų priemonių, tačiau gauti ir profesionalią konsultaciją. Taip jie daugiau sužino apie priemonių sudedamąsias dalis, jų tarpusavio sąveiką, o tai padeda išvengti nemalonių reakcijų į netinkamai naudojamas prekes“, – tvirtina A. Balkytė.

Įvairių prekės ženklų grožio priemones bei kosmetiką galite kiekvieną dieną įsigyti pigiau „Laimės valandų“ metu. Apsilankykite „Camelia“ vaistinėse nuo 16 iki 18 val., pateikite „Mažų kainų“ kortelę ir galėsite įsigyti su 20 proc. nuolaida tas grožio priemones, kurioms tuo metu negalioja kitos akcijos ar pasiūlymai.

Sutaupyti galima įsigyjant ir kitas prekes

Apsiperkant „Laimės valandų“ metu, galima papildomai sutaupyti ir perkant kitų kategorijų prekes. Nuo 16 iki 18 val. „Camelia“ vaistinėse taikoma iki 10 proc. nuolaida receptiniams ir  nereceptiniams vaistams, 30 proc. – maisto papildams ir iki 10 proc. – kitoms prekėms. Šios nuolaidos taikomos toms prekėms, kurioms negalioja kiti išskirtiniai pasiūlymai ar akcijos.

„Nepamirškite, kad norėdami palaikyti sveiką ir gražią išvaizdą, turite ne tik naudoti kokybiškas priemones, bet ir papildyti organizmą reikalingomis medžiagomis – vartoti vitaminų ir mineralų kompleksus, sveikai maitintis ir gerti daug vandens. „Laimės valandų“ metu galite papildomai sutaupyti pirkdami ir išoriškai, ir iš vidaus grožį puoselėjančias prekes“, – pataria konsultantė.

GALERIJA

  • Grožis reikalauja išlaidų, tačiau yra būdų, kaip galima sutaupyti
"Camelia" vaistinės nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

!!!!!??

Grožis tas kuris yra natūralus o ne dirbtinas. Sėdi LNK laidoje "gražuolė", laikysena savim pasitikinti, tačiau jos išvaizda baisi.JaunaJauna ,tačiau zūbais pripumpuotais silikono,vaizdas kaip beždžionės šikna,tik raudoniau padažyti reikėjo. Kalba sunki,žodžių tarimas kazkoks sukaustytas, atrodo yra kalbos defektas. Ar galvojate durnės ką darote ??? Savo kūną darkote ir išvaizda .

SUSIJUSIOS NAUJIENOS