Karantininių švenčių mada: trys skirtingi įvaizdžiai | Diena.lt

KARANTININIŲ ŠVENČIŲ MADA: TRYS SKIRTINGI ĮVAIZDŽIAI

  • 1

Nors dėl karantino apribojimų reikės susilaikyti nuo gausių šeimos susibūrimų ir gražiausias metų šventes paminėti nedideliame brangiausių žmonių ratelyje, tai nereiškia, kad jas galima sutikti taip, kaip ir kiekvieną karantino dieną, – vilkint paprastą laisvalaikio aprangą.

"Nstudija" įkūrėja ir dizainerė Natalija Šakelienė kviečia nuvyti niūras karantinines nuotaikas ir šventes pasitikti pasipuošusioms: "Karantinas ir jo suvaržymai nesitęs amžinai, tad per šventes trumpam pasimirškime, skleisdami aplink save pakilią šventinę nuotaiką."

Atsižvelgdama į šiandieninę situaciją, dizainerė sukūrė tris skirtingus šventinius įvaizdžius, puikiai tiksiančius įvairiems karantininių švenčių scenarijams.

Praktiška: dekoruota laisvalaikio apranga skirta moterims, vertinančioms patogumą ir ieškančioms subtilių detalių. Veliūrinis aukso ar sidabro spalvos laisvalaikio kostiumas su žvaigždžių motyvais – ne tik patogus, bet ir šventiškas.

Skleiskime aplink save pakilią šventinę nuotaiką.

Jauku: šventiniais motyvais – apsnigtais medžiais ar apledėjusiais augalais dekoruota suknelė-tunika privers pasijusti išties ypatingai gražiausią metų dieną. Su šia suknele ne tik patogiai jausitės, bet ir stilingai atrodysite.

Puošnu: ši suknelė labiausiai patiks toms, kurios gražiausių metų švenčių neįsivaizduoja be kerinčios šventinės aprangos. Suknelė, dekoruota nuogomis medžių šakomis, virš kurių spindi žvaigždės, – argi ne romantiška ir žiemiška?

Natalija Šakelienė

GALERIJA

  • Karantininių švenčių mada: trys skirtingi įvaizdžiai
  • Karantininių švenčių mada: trys skirtingi įvaizdžiai
  • Karantininių švenčių mada: trys skirtingi įvaizdžiai
  • Karantininių švenčių mada: trys skirtingi įvaizdžiai
"Nstudija" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Nijolė

Labai smagu matyti naujų modelių rūbus , stilių, geriau kaip kokie pletkai.Ruoskite tokius straipsnius , nuotraukas dėkite ,žmonėms kasdienę madą smagu matyti.Kazoko pasimoko, kažką naujo išdrįsta užsidėti, smagu , Ačiū už stiliaus , mados straipsnius.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS