Karštų orų dar teks palaukti | Diena.lt

KARŠTŲ ORŲ DAR TEKS PALAUKTI

Kita savaitė uostamiestyje bus keliais laipsniais šiltesnė negu praėjusi, tačiau karštų vasariškų orų dar teks palaukti. Numatoma nemažai lietingų ir apniukusių dienų.

Šeštadienį nelis, vasariškai švies saulė. Temperatūra šią dieną šils iki 21–23 laipsnių. Pietryčių vėjas pūs nestipriai, sieks 6–11 m/s.

Sekmadienio naktį pietryčių vėjas suksis į šiaurės vakarus, bet vėjo stiprumas išliks panašus kaip dieną prieš tai. Temperatūra naktį sieks 16–18 laipsnių šilumos, dieną bus keliais laipsniais šilčiau negu išvakarėse – šils iki 22–24 laipsnių. Diena gali būti apniukusi, tačiau lietaus nesulauksime.

Pirmadienio naktis numatoma be žymesnio lietaus, tačiau ryte gali šiek tiek palyti. Dieną debesys sklaidysis ir vėl išlįs saulė. Silpnės ir vėjas – šiaurės, vakarų vėjas sieks 3–7 m/s. Temperatūra naktį laikysis apie 14–16, o dieną – apie 19–21 laipsnį šilumos.

Antradienį vyraus pietvakarių vėjas, kuris pūs nestipriai. Nakties temperatūra bus panaši į pirmadienio, o dieną vėl šils iki 22–24 laipsnių šilumos. Ir naktis, ir diena kol kas prognozuojama be lietaus, tačiau situacija dar gali keistis.

Trečiadienį numatomas stiprus lietus, prasidėsiantis ryte. Vėliau giedrės, pasirodys saulė, tačiau vakare vėl gali palyti. Vyraus tos pačios krypties vėjas, kuris sieks 7–12 m/s. Temperatūra taip pat išliks panaši – naktį šils iki 16–18, dieną bus 21–23 laipsniai šilumos.

Ketvirtadienį vyraus vakarų krypties vėjas – 5–10 m/s ir naktį, ir dieną. Naktį numatomas lietus, diena bus be žymesnio lietaus, bet apniukusi, debesuota. Temperatūra dieną šils iki 18–20 laipsnių.

Penktadienį taip pat numatomas lietus, daugiausia dieną. Šiaurės, vakarų vėjas stiprės iki 6–11 m/s. Temperatūra naktį laikysis iki 15–19, o dieną bus 19–21 laipsnis šilumos.

Savaitgalį vėjas stiprės – šeštadienį vakarų, šiaurės vakarų vėjas pakils iki 15–18 m/s. Ir sekmadienio naktį gūsiai išsilaikys apie 15–17 m/s. Dieną pūs šiek tiek silpniau. Šeštadienio naktį numatomas lietus, o dieną ir visą sekmadienį veikiausiai nelis. Temperatūra išliks panaši kaip ir praėjusiomis dienomis – naktį šils iki 15–17 laipsnių, dieną bus 19–21 laipsnis šilumos.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Senis

Kas laukia tų karščių? Aš tikrai ne. Manau nei vienam normaliam žmogui nėra gerai, kai naktys tropinės, dienos +35...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS