Metų šeimininko Žaliojo Drakono geriau neerzinti (astrologinė prognozė) | Diena.lt

METŲ ŠEIMININKO ŽALIOJO DRAKONO GERIAU NEERZINTI (ASTROLOGINĖ PROGNOZĖ)

Pagal kinų astrologiją kiekvieni metai turi savo šeimininką – tą laikotarpį įkūnijantį gyvūną, suteikiantį metams tam tikrų savo bruožų. 2024-aisiais šeimininkaus Žaliasis Drakonas – mitinė būtybė, draugiška tik tuo atveju, jei sulaukia deramos pagarbos.

2024-ųjų šeimininkas pagal Rytų kalendorių – vienas stipriausių kinų Zodiako ženklų, simbolizuojantis galią, jėgą ir energiją. Žalia spalva siejama su pozityvumu, gamtos žydėjimu ir nauja gyvybe. Rytuose metai su Drakono ženklu laikomi vienais sėkmingiausių per visą dvylikos metų ciklą.

Kinijoje drakonas labai gerbiamas: kadaise jis buvo imperinės galios simbolis. Čingų dinastijos laikais jo atvaizdas puošė valstybės vėliavą, o paprastam žmogui už drabužių su drakono figūra dėvėjimą grėsė mirties bausmė.

Žaliojo Drakono simbolio istorijų kinų kultūroje gausu. Viena legenda teigia, kad seniai seniai buvo miestas, kurio gyventojams nuolat grėsė vandeningos upės potvyniai. Drakonas, matydamas šį pavojų, nusprendė palikti savo buveinę ir sutramdyti upę. Gyventojai išvengė potvynio, o drakonas tapo pagalbos ir apsaugos simboliu.

Drakono metai pagal Rytų kalendorių prasidės ne sausio 1-ąją, o vasario 10 d. Jie žada būti dinamiški ir produktyvūs. Sėkmė lydės savimi pasitikinčius žmones, turinčius aiškių ir kilnių tikslų. Drakonas išmokys prisitaikyti prie net ir nepalankiausių sąlygų. Kuo daugiau sunkumų patirsime, tuo daugiau jėgų, pagal astrologines prognozes, mums bus suteikta. Bet ką daryti su tuo, kad 2024-ieji yra keliamieji metai, o šią savybę daugelis vertina kaip nemalonų ženklą? Rytų astrologai sako: Drakonai nebijo sunkumų ir yra pasirengę rizikuoti!

Manoma, kad gimę Drakono metais pasižymi išskirtiniu intelektu, valia, ištverme ir vaizduote. Jie išsiskiria sąžiningumu, geru skoniu. Paprastai tai stiprios asmenybės ir optimistai, kurie stengiasi pakeisti pasaulį į gerąją pusę.

Pasaulyje žinomi drakonai yra Friedrichas Nietzscheʼė, Immanuelis Kantas, Sigmundas Freudas, Frederikas Didysis. Tarp jų yra daug kūrybingų žmonių: Sarah Bernhardt, Salvadoras Dali, Marleneʼa Dietrich, Johnas Lennonas, Placido Domingo. Šie metai palankūs literatūros ir meno kūrėjams. Galbūt netrukus Jean-Jacquesʼo Rousseau, Lewiso Carrollo, Bernardo Shaw, Andre Maurois vardų galeriją papildys nauji vardai.

Kaip pasitikti 2024-uosius? Drakonas nemėgsta rutinos ir kasdienybės, todėl švęsti Naujuosius reiktų ypatingai – jokio nuobodulio, liūdnų minčių! Namuose – daug blizgančių dekoracijų ir girliandų, ant stalo – skanios ir gausios vaišės, kompanijoje – šokiai ir žaidimai lauke. Egzotiškos išvaizdos Drakonas turi silpnybę gražiems ir prašmatniems dalykams, todėl drabužiai turėtų būti stulbinantys, su daugybe aksesuarų, tokių kaip sagės, apyrankės, auskarai ir karoliai. Svarbiausia – negailėkite vieni kitiems malonių ir švelnių žodžių.

Ką Naujųjų valdovas žada Zodiako ženklams?

AVINĄ Drakonas globoja. Jums tereikia vengti klaidų ir išmokti suvaldyti savo nepaprastą temperamentą. Šie metai gali būti palankūs karjerai, nuosavo verslo kūrimui, laimėjimams sporto varžybose. Žvaigždės jums žada visas galimybes, tik mokėkite jomis pasinaudoti. Nepasitikėkite saldžialiežuviais ir kritiškai vertinkite situacijas ir aplinkybes. Sportas padės pašalinti įtampą, išvengti konfliktinių situacijų, sustiprins nervų sistemą. Naudinga laisvalaikiu būti gamtoje, leistis į žygius pėsčiomis, o šiokiadienius pradėti rytiniu pabėgiojimu.

JAUČIUI 2024-ieji gana palankūs – nenusimato stresinių įvykių ir perversmų. Šie metai tinkami spręsti su darbu, nekilnojamuoju turtu ir santykiais susijusius klausimus. Parodę atkaklumą ir sunkiai dirbdami galėsite padidinti savo autoritetą ir sulaukti pripažinimo visuomenėje. Galite pretenduoti į vadovaujančias pareigas arba pradėti mokyti jaunus darbuotojus, nes norėsis pasidalyti savo žiniomis ir patirtimi. Drakonas ragina nenusiminti, jei darbe viskas vyktų ne taip greitai, kaip norėtųsi. Svarbiausia nepasiduoti ir, jei staiga suprasite, kad per ilgai nepasiekiate savo tikslų, drąsiai keiskite kursą.

DVYNIŲ laukia daug malonių netikėtumų ir sėkmingų sutapimų. Daugiausia dėmesio skirkite profesiniams gebėjimams, idėjų sklaidai ir pastangoms įgyti naudingų kontaktų. Pirmąjį pusmetį galite sėkmingai pristatyti savo idėjas visuomenėje ir pradėti naujus projektus – jie sulauks palaikymo ir pritarimo. Antrąjį pusmetį laukia kelionių, komandiruočių pagausėjimas. Tai puikus laikas atnaujinti ryšius su užsienio draugais ir kolegomis. Laikotarpis bus sėkmingas kūrybinei veiklai. Pagrindinė rekomendacija – veikti aktyviai ir nesustoti. Vis dėlto nereikėtų susitelkti vien į veiklas – jūsų dėmesio prireiks vaikams.

VĖŽIUI pasisekė: žvaigždės bus jo pusėje. Pirmąjį ketvirtį daug kas priklausys nuo jūsų gebėjimo priimti pagrįstus sprendimus ir išlaikyti ramybę, nepaisant situacijos. Pavasarį daugelis tapsite atrama kitiems. Atėjo laikas aptarti daugelį jus anksčiau varginusių problemų ir rasti sprendimus. Kartu gims svarbūs ateities planai. Metų pabaiga nebus itin vaisinga darbo srityje, tuomet galėsite pailsėti, išspręsti buitines problemas, pasirūpinti savimi ir artimaisiais. Drakonas žada teigiamus pokyčius finansiniuose reikaluose. Anksčiau pradėti projektai pradės duoti vaisių.

LIŪTO laukia neramūs, bet klestintys metai. Teks nuolat spręsti dilemas ir rinktis. Viskas susitvarkys, jei svarbūs reikalai bus nukelti į antrąjį pusmetį. Metų pradžioje pageidautinas protingas konservatyvumas. Turite suprasti savo tikslus, atsisakyti revoliucinių idėjų ir sutelkti dėmesį į „žvirblį rankoje“. Žvaigždės palankios kūrybinių profesijų atstovams. Metų pradžios pastangos jau metų viduryje gali atnešti sėkmę menininkams, rašytojams ar muzikantams. Versle didelių perversmų nenumatoma, bet ir reikšmingų pakilimų nebus. Drakono metai nėra palankūs tiems, kurie šiemet nuspręs išsiskirti.

MERGELIŲ laukia daug įvykių. Šie metai gali būti jūsų augimo, talentų atradimo metai. Arba, priešingai, galite pasiilgti ramybės, tapti pernelyg uždari. Teks priimti svarbų sprendimą: arba susitelkti į idealių santykių paieškas, arba kuo labiau rūpintis savimi. Turėsite galimybę atskleisti geriausias savo savybes, kurios vėliau bus įvertintos. Rekomenduojama daugiau dėmesio skirti fizinei būklei: iki liepos pradžios pasistenkite išspręsti visas su sveikata susijusias problemas. Būkite budrūs, nesivelkite į konfliktus ir metai bus sėkmingi. Rudenį teks pademonstruoti savo ryžtą.

SVARSTYKLĖMS 2024-ieji bus naujų pradžių metai. Tai laikas, kai galėsite įgyvendinti visus planus ir džiaugtis darbo rezultatais. Drakonas ragina drąsiai priimti sprendimus ir aktyviai veikti, taip greičiau ateis sėkmė. Rekomenduojama pradėti investuoti. Jei norite pakeisti darbą, dabar pats laikas tai padaryti. Jei esate patenkinti dabartiniu darbdaviu, tikėkitės reikšmingo paaukštinimo. Nepraleiskite jums pasitaikančių galimybių, užtikrintai eikite pirmyn ir įgyvendinsite svajones.

SKORPIONAI patirs sėkmę. Žaliasis Drakonas jums sukels teigiamų emocijų antplūdį ir atneš naudingų kontaktų. Šie metai puikūs naujiems projektams įgyvendinti. Nereikėtų pamiršti ir asmeninio gyvenimo. Jus persekios pagundos, todėl vertėtų susidėlioti prioritetus ir suprasti, kas svarbiau: trumpalaikiai santykiai ar tvirta šeima. Būkite mažiau impulsyvūs, ramiau reaguokite į kritiką. Visose srityse laikykitės aukso vidurio. Tai metai, skirti įveikti kompleksus. Ugdykite emocinį intelektą, mokykitės valdyti savo emocijas.

ŠAULIUI 2024-ieji – pokyčių metas. Turite šansą padaryti didelį šuolį aukštyn, jei teisingai išnaudosite suteiktas galimybes. Sėkmė jūsų lauks visose srityse: meilėje, karjeroje ir finansuose. Drakonas bus ypač palankus kūrybingoms asmenybėms, nebijančioms rizikuoti. Būkite atviri ir lankstūs, vykdykite įsipareigojimus, venkite ginčų ir konfliktų. Metai palankūs saviugdai. Asmeniniame gyvenime taip pat laukia pokyčiai. Didelė tikimybė užmegzti romantiškas pažintis ir sukurti darnius santykius. Tereikia išdrįsti priimti naujoves.

OŽIARAGIUI 2024-ieji bus įdomūs. Esate pratę prie išbandymų, tad ir vėl laukia virtinė įvykių, kurie turės įtakos skirtingoms gyvenimo sferoms. Tai bus jūsų transformacijos metai. Reikės pasistengti nepasiklysti įvykiuose, nesėkmės atveju sugebėti sukaupti jėgas, atsikelti ir pradėti viską iš naujo. Vasara bus  kupina romantiškų įvykių. Gali įvykti lemtingas susitikimas, pakeisiantis gyvenimo eigą. Pagaliau rasite vidinių jėgų pajudėti iš sąstingio taško. Svarbu atkreipti dėmesį į sveikatą. Metų pradžioje ypač svarbu įsiklausyti į save ir pastebėti, jei kažkas ne taip. Tuomet reikia tiesiog kuriam laikui viską atidėti į šalį.

VANDENIO dramatiški pokyčiai laukia nuo pat metų pradžios. Panašu, kad metai bus sunkūs ir permainingi. Nenusiminkite, jei teks patirti nemažai sunkumų, tai – kelias į atgimimą, apsivalymą ir ramybę. Metai bus palankūs tiems, kurie nebijos permainų. Būkite atidūs ir laiku pastebėkite kylantį pavojų. Drakonas žada profesinę sėkmę. Karjeros prasme 2024-ieji tikrai bus lemtingi. Gali tekti priimti sprendimą, kuris turės įtakos gyvenimo įvykių eigai. Šiais metais verta sutelkti dėmesį į savo psichologinę būseną. Drastiški gyvenimo pokyčiai gali turėti įtakos sveikatai. Sunkumai atskleis jūsų stiprybę, sustiprins pasitikėjimą savo jėgomis.

ŽUVYS sugebės įveikti visus sunkumus, o patikimiausiais padėjėjais taps šeima. Metai tinkami plėtoti verslą, tikėtina, kad kilsite karjeros laiptais. Teks nuspręsti: palikti viską taip, kaip yra, ar atsiverti pokyčiams. Savirealizacija priklausys nuo pastangų, kantrybės ir užsispyrimo. Drakonas atvers naujų galimybių, nepraleiskite jų. Jeigu jau seniai svajojote sudaryti didelį sandorį, susijusį su nekilnojamojo turto pirkimu, dabar pats laikas. Nepaskęskite darbuose – turėtumėte daugiau ilsėtis, dažniau susitikti su jums brangiais žmonėmis.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

o tai

žalias drakonas yra 141 nas ,ar kas ?

wai wai

анукас су матуку юк дракону жудикай. ка емс дабар дарити

Negirdejau

nukentejusiu nuo drakono. O stai nuo 6iktuvu be ansnukiu - reguliariai zmones nukencia!
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS