„Aibės“ parduotuvėje apsilankę kauniečiai liko be žado: negi niekas jų netikrina? | Diena.lt

„AIBĖS“ PARDUOTUVĖJE APSILANKĘ KAUNIEČIAI LIKO BE ŽADO: NEGI NIEKAS JŲ NETIKRINA?

Į Jonavos rajone, Išorų kaime, įsikūrusią parduotuvę „Aibė“ šv. Kūčių dieną užsukę kauniečiai pasibaisėjo vaisių ir daržovių skyriuje pamatytu vaizdu. Pasak jų, akį rėžė supuvę obuoliai, bananai, pajuodavusia žieve, sudžiuvusios citrinos ir kitas minėtame skyriuje buvęs šio tipo asortimentas.

„Atvažiavome į „Aibės“ parduotuvę šv. Kūčių dieną, maždaug 13 val., nusipirkti vaisių ir cinamono. Tačiau pamatę vaisių ir daržovių skyriuje sudėtą produkciją, pakraupome – negi personalas nemato, kokius vaisius ir daržoves parduoda, negi niekas jų netikrina?!“ – plūdo pas gimines Jonavoje šventinę dieną važiavę ir į pakeleivingą parduotuvę užsukę kauniečiai.

Nors redakcijai atsiųstoje nuotraukoje geriausiai matyti supuvę obuoliai, pašnekovai pridūrė, kad bananų žievė taip pat neatrodė esanti šviežia, o ką jau kalbėti apie citrinas – jos esą – sudžiuvusios, o kopūstas – apipuvęs.

„Tokius „pagražintus“ vaizdus šioje „Aibėje“ pastebime jau ne pirmą kartą. Nors ir užsukame čia nedažnai. Bet šįsyk neapsikentėme – gal kas nors pagaliau atkreips dėmesį. Taip būti negali! Norėjome nusipirkti dar šiek tiek vaisių, kad per šventes nepritrūktų, o likome it musę kandę – nebuvo iš ko pasirinkti! Žinoma, esame patys kalti, galėjome apsipirkti Kaune, bet kadangi jau buvome išvykę iš miesto, pagalvojome, jog grįžti neverta“, – atviravo nemalonioje situacijoje atsidūrę kauniečiai.

Jei vaisius ir daržoves galime apžiūrėti, tai kaip yra su tais produktais, kurių apžiūrėti negalime, – greitai gendančią mėsą, žuvį…

Paklausti, ar apie pamatytą vaizdą „Aibės“ vaisių ir daržovių skyriuje, tarstelėjo parduotuvės personalui, pašnekovai sakė to nepadarę. Tačiau, tikėtina, kad tądien dirbę darbuotojai girdėjo jų pokalbį telefonu su giminėmis, kurio metu buvo užsiminta, kad papildomų vaisių nebus, nes asortimentas – pasibaisėtinas.

„Jei vaisius ir daržoves galime apžiūrėti, tai kaip yra su tais produktais, kurių apžiūrėti negalime, – greitai gendančią mėsą, žuvį…“, – svarstė jie.

Pirmadienį portalui kauno.diena.lt susisiekus su prekybos aljanso „Aibė“ prekybos direktore Žydrone Sinkevičiene, ši tikino, kad į visas „Aibės“ parduotuves Lietuvoje vaisius tiekėjas esą atveža tris kartus per savaitę, tačiau atstovė pripažino – vaisius tikrinti darbuotojai turėtų visada, tam nėra nustatyto atskiro grafiko.

„Tada, kai pamatoma, jog vaisiai netinkami prekybai, reikia iš karto juos išimti. Tokių vaizdų, kokie užfiksuoti atsiųstoje nuotraukoje, neturėtų būti. Informuosime parduotuvės personalą, kad atkreiptų dar didesnį dėmesį į šią prekių grupę. Tikimės, kad toks atvejis daugiau nepasikartos. Atsiprašome pirkėjų“, – kalbėjo prekybos direktorė.

Ž. Sinkevičienė užsiminė, vaisiai ir daržovės į šią parduotuvę užsakomi nedideliais kiekiais, tačiau net ir jie esą ne visada nuperkami klientų, todėl dalį jų tenka išimti iš prekybos. „Gal šį kartą šios konkrečios parduotuvės Išoruose darbuotojai nespėjo vaisių išimti. Įspėsime juos ir važiuosime dėl atvejo kalbėtis akis į akį“, – žadėjo „Aibės“ atstovė.

Rašyti komentarą
Komentarai (106)

5555

Vilniuje Naujininku gv.3 Aibeje tas pats,vaistus pardavineja dviguba kaina nei vaistinese

Jurachas

Mieloji panele Berta Banyte, nuo kada kūčios šventos?

Liudmila

Pas mus kaime Vilniaus raj.tas pats aibeje,daznai darzoves ir vaisiai baisus,o pasibaigus galiojimo laikui produktus parduoda sumazintom kainom.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS