Įžūlu: ilgapirščiai ne tik darko miesto veidą, bet ir kelia pavojų | Diena.lt

ĮŽŪLU: ILGAPIRŠČIAI NE TIK DARKO MIESTO VEIDĄ, BET IR KELIA PAVOJŲ

Prieš keletą dienų kauniečius išgąsdino vaizdas Birštono gatvėje. Pašonėje prie nusileidimo į čia esančią požeminę perėją, pasak gyventojų, styro atviri elektros laidai. Problemą pastebėję praeiviai neslėpė susirūpinimo dėl galimo pavojaus.

Minėtoje Senamiesčio vietoje pamatyta problema kauniečius privertė ne juokais sunerimti – augančio miesto fone toks niuansas visiškai nedera. „Tai normalu? Išlindę elektros laidai, tai – normalu? Čia maži vaikai vaikšto“, – piktinosi gyventojai.

Apie šią „tiksinčią bombą“ prie požeminės perėjos Birštono gatvėje portalas kauno.diena.lt pranešė Kauno valdžios atstovams. Maždaug per porą valandų nuo užklausos išsiuntimo, buvusi problema išgaravo kaip dūmas. Sureaguota žaibiškai, o anksčiau esą apie situaciją niekas nebuvo pranešęs.

Ant betone žiojėjusios ertmės neseniai nugulė glaisto sluoksnis. Neliko ir išorėje kyšojusių bei kauniečių baimes kursčiusių, galimai pavojingų tamsios spalvos atšakų.

Manome, kad kažkas čia ieškojo pasipelnymo šaltinio.

„Manome, kad kažkas čia ieškojo pasipelnymo šaltinio. Tikėtina, todėl buvo išdaužyta plyta, o iš vidaus ištrauktas neveikiantis vamzdis su laidais. Jis pašalintas, o skylė užbetonuota“, – portalui kauno.diena.lt sakė bendrovės Kauno gatvių apšvietimas Technikos direktorius Rolandas Drulia, antradienio popietę išsiuntęs darbininkus į nurodytą vietą.

Pasak jo, išorėje kyšoję laidai esą nebuvo pavojingi gyvybiškai. Tačiau tokio pobūdžio atvejis, neslepia R. Drulia, Kaune – ne pirmasis. Nors esą nedažnai, bet pasitaiko, kai, galimai metalo surinkėjai išardo įvairias ne tik neveikiančias, bet ir veikiančias konstrukcijas mieste.

GALERIJA

  • Įžūlu: ilgapirščiai ne tik darko miesto veidą, bet ir kelia pavojų
"Kauno dienos" skaitytojo, Kauno miesto savivaldybės nuotr.
Gairės: ilgapirščiai, niokoja miesto turtą, pasipelnymas, laidai, pavojus, kelia pavojų, skaitytojo naujiena
Rašyti komentarą
Komentarai (6)

ko cia skiedziat?

rusu laikais, t.y. pries 30metu ten(kaip ir daugelyje kitu vietu) buvo irengti svieciantys pozemines perejos zenklai. kadangi siais laikais tai per daug sudetinga - ten stovi skardiniai zenklai, elektros ten nera irgi 30metu, taip kad netrieskit del tu laidu

buvo

kalbeta skupas 3 syk moka statot aukstus stulpus su video kamerom 360 l svarbiausose vietose ir fiksuojat vaizda istisa para ir bus aiskus irodymas tu niekseliu o dabar pasaka be galo gaubicom ir A saukstam babkiu buvo o kur reikia pis gal tai samoninga diversija savivaldybiu kas zino?......

taip taip ,,ilgapirsciai ,,kalti ir nemuno krantinej

ka tik paklota asfalta nulupo , dabar reikes is naujo asfaltuot....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS