Kauno tarybos posėdyje neišvengta nesusipratimų: vietoj atvaizdo – tik kakta | Diena.lt

KAUNO TARYBOS POSĖDYJE NEIŠVENGTA NESUSIPRATIMŲ: VIETOJ ATVAIZDO – TIK KAKTA

Kauno miesto taryba nuotoliniu būdu posėdžiauti pradėjo dar pirmojo karantino metu, tačiau dar ir dabar kai kuriems tarybos nariams kyla techninių nesklandumų. Štai konservatorius Vygantas Gudėnas viešai parodė tik kaktą.

Paskutiniame miesto tarybos posėdyje neišvengta šypseną keliančių kuriozų. Pristačius klausimą dėl mero pavaduotojos Rasos Šnapštienės atleidimo iš pareigų, Tėvynės sąjungos – Lietuvos krikščionių demokratų frakcijos narys Vygantas Gudėnas norėjo pasisakyti.

Girdime, bet nematome.

Norint nuotoliniame posėdyje pasisakyti prie norimų klausimų, reikia pakelti virtualią ranką „Zoom“ platformoje, kurioje vyksta klausimų pristatymai ir diskusijos, bei dar vienoje sistemoje, kurioje tarybos nariai balsuoja. Tačiau konservatoriui į pastarąją niekaip nepavyko užsiregistruoti, kaip jis pats prisipažino „nemato savo kodo“.

Tačiau kitų tarybos narių šypsenas sukėlė ne tai, kad kilo problemų prisijungti prie sistemų, o tai, jog V.Gudėnui nesisekė sureguliuoti vaizdo ir visi matė tik politiko viršugalvį bei lubas.

„Girdime, bet nematome“, – replikavo posėdį vedęs mero pavaduotojas Andrius Palionis.

Andrius Palionis/Stop kadras

Konservatorius V.Gudėnas prisipažino, kad nežino, kodėl jo nesimato. Tai sukėlė vicemero šypseną.

Tiesa, diskutuojant kitais klausimais, V.Gudėnas jau išsprendė technines kliūtis ir ekrane pasirodė taip, kaip turi būti.

Vygantas Gudėnas/Stop kadras

Šiame tarybos posėdyje ir kitiems kilo problemų. Ne visi iš karto įsijungė mikrofonus ir pradėjo šnekėti, teko juos pertraukti. Klausimų pranešėjai taip pat sukėlė šypsnius. Štai Miesto planavimo ir architektūros skyriaus vedėjas projektus pristatyti atėjo su kauke, kuri laikėsi tik už vienos ausies. Specialistas, matyt, nusprendė, kad taip pakabinta veido kaukė trukdys pristatyti miesto klausimus, tad iš karto ją nusiėmė.

GALERIJA

  • Kauno tarybos posėdyje neišvengta nesusipratimų: vietoj atvaizdo – tik kakta
  • Kauno tarybos posėdyje neišvengta nesusipratimų: vietoj atvaizdo – tik kakta
Stop kadras
Rašyti komentarą
Komentarai (11)

kuku

kokia dar gakta-cia subine

GĖDA kaunadieniui

tokias nesąmones spausdinti. Bet , kai jedinstvennikų posėdžiai nieko verti, nes sprendžia tik uzurpatorių šeimynėlė.......

Pilietiškas,

OCH! Šitas nuotolinio Tarybos posėdžio kiekvieno nario IKT naudojimosi įgūdžių aprašymas - tikrų tikriausia vieša patyčia! Ir tai rodo mūsų kultūrą, susivokimą, empatiją ir t.,t. Kažin kaip tą straipsnį vertins žymieji psichologai? Ką pasiūlys miesto merui, kad tokios viešos patyčios nesikartotų? Ar ne todėl ir mokyklose sunku suvaldyti patyčias - jei iš Tarybos narių šeimų ateina mokiniai, tai jie jau patyčių skleidėjai NR..1. Kokie baisūs Tarybos nariai: vien tas šypsojimasis iš žmogiškosios nesėkmės kelia siaubą. štai kur reikia Kaunui tvarkytis pirmiausia.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS