Kauno valdžioje – nauji veidai | Diena.lt

KAUNO VALDŽIOJE – NAUJI VEIDAI

Artimiausiame Kauno miesto tarybos posėdyje savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojais turėtų tapti Tadas Metelionis ir Jolanta Baltaduonytė.

Miesto tarybos posėdis vyks balandžio 30 d. T.Metelionis iki šiol vadovavo Plėtros programų ir investicijų, o J.Baltaduonytė – Socialinių paslaugų skyriui.

"Tiek Tadas, tiek ir Jolanta yra gerai dirbantys specialistai, kuriems suteikėme galimybę kilti karjeros laiptais. Nors jie abu jauni, tačiau jau turi nemažą miesto reikalų tvarkymo patirtį", – teigė savivaldybės administracijos laikinasis direktorius Vilius Šiliauskas. Jis pats taip pat artimiausiu metu turėtų tapti nuolatiniu vadovu.

"Tikrai netikėtas buvo siūlymas. Dar nežinau, kaip viskas susidėlios, nes viską sprendžia taryba. Jei taryba pasitikės manimi, neatsisakysiu tokio darbo, o į skyrių ieškosime tikrai kompetentingo specialisto ir vadovo. Aš savivaldybėje esu ne vienus metus, didžiąją dalį veiklos sričių žinau, bet, žinoma, kad prie širdies tai, ką dabar dirbu, būtent socialinių reikalų srityje, bet nebijau kuruoti ir kitų sričių", – sakė J.Baltaduonytė.

"Esu dėkingas už parodytą pasitikėjimą, tikiu, kad mano patirtis dirbant savivaldybėje, jos procesų išmanymas, tarptautinių projektų įgytos žinios ir geriausios praktikos pavyzdžiai leis pagerinti savivaldybės veiklą", – kalbėjo T.Metelionis.

Jis teigė, kad dar lauks diskusijos, kaip pasiskirstyti kuruojamas sritis, tačiau jis pats norėtų nenutolti nuo veiklos, kuria jis užsiėmė būdamas Plėtros programų ir investicijų skyriaus vedėju.

"Save geriausiai matyčiau dirbantį miesto infrastruktūros, ūkio srityse. Taip pat įgyvendinant aplinkosaugos, transporto, miesto tvarkymo, energetikos projektus", – sakė kandidatas į miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo postą.

Praėjusiame tarybos posėdyje prisiekė naujieji tarybos nariai. Antrą kartą mero regalijas priėmė Kauno meras Visvaldas Matijošaitis. Jis darbus antrojoje kadencijoje pradeda su ne visa savo pavaduotojų komanda.

"Kauno diena" primena, jog vicemerais paskirti Rasa Šnapštienė ir Andrius Palionis. Kol kas neskelbiama, kas užims trečiąją vicemero kėdę, kurią praėjusioje kadencijoje buvo užėmęs liberalas Simonas Kairys. Šioje kadencijoje jis į tarybą nepateko, tad liks dirbti mero patarėju.

GALERIJA

  • Jolanta Baltaduonytė
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Pasiilgau

Pasiilgau Petrausko...jis pažadėjo gražinti iš kauniečių nusuktus 15 milijonų už šildymą...pažadėjo ir dingo

Anonimas

Oi koks protingas p. Metelionis: save mato visur :) nuo... iki. Džiaugsmas Kaunui

Aistė

Tado Matelionio nepažįstu, tačiau Jolanta Baltaduonytė ilgokai dirbo Teisės skyriuje Savivaldybės administracijoje manau tinkama kandidatūra. Gerai, kad pagaliau neliko Rabačiaus.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS