Permainos tarp Kauno liberalų: turi naują laikiną pirmininką | Diena.lt

PERMAINOS TARP KAUNO LIBERALŲ: TURI NAUJĄ LAIKINĄ PIRMININKĄ

Kauno liberalų skyriui vadovavęs Simonas Kairys laikinai postą perleido Sigitui Šliažui. Kas ateityje vadovaus Kauno liberalai, dar turės patvirtinti kiti partijos atstovai.

Liberalas S.Kairys socialiniame tinkle „Facebook“ pasidalijo įrašu, jog Kauno liberalų skyriaus vairą perleidžia bendrapartiečiui S.Šliažui.

„Sigitas Šliažas pakeičia mane Kauno liberalų pirmininko pozicijoje. Kol kas laikinai, o vėliau – spręs skyriaus susirinkimas. Pagarba už drąsą ir pareigingumą nelengvu momentu“, – rašė jis ir pridūrė, jog liberalų nepaliko ir nepaliks.

„Liberalų ateitis man svarbi ir dar tikiuosi suvaidinsiu svarbia rolę visame atsišviežinimo procese. Tuo labiau, kad esu partijos valdyboje bei esu partijos pirmininko pavaduotojas. Rinkimų rezultatai bei naujos pareigos savivaldybėje aiškiai rodo, kad reikia šiek tiek keisti veiklą. Bent jau šiuo metu. Ateitis ir laikas viską sustatys į savo vietas. Žmogus gi pats yra savo likimo kalvis. Mieste dinamikos daug. Ant sofos dar spėsiu pagulėti“, – tikino S.Kairys.

„Kauno diena“ primena, jog praėjusioje kadencijoje S.Kairys buvo Kauno vicemeru, tačiau šiuose savivaldybių tarybų rinkimuose liberalai nepateko į Kauno tarybą. Miesto meras Visvalsdas Matijošaitis nenorėjo S.Kairio paleisti, tad pakvietė jį prisijungti prie patarėjų komandos. S.Kairys ir toliau kuruos kultūros sritį.

S.Šliažas dalį praėjusios kadencijos buvo Kauno miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoju, tačiau vėliau atsisakė šių pareigų. Tuomet jis perėjo dirbti į vieną savivaldybės skyrių, kuris rūpinasi šeimomis ir įvairiais socialiniais reikalais. Šiuo metu S.Šliažas dirba Tautinių mažumų departamente prie Lietuvos Respublikos Vyriausybės.

Rašyti komentarą
Komentarai (16)

kalvis?

arba valdžioj, arba - ant sofos?

Anonimas

Susirinko nauja iteisinta VAGIU SAIKA kurie irgi nori givent dar geriau:-)

Kęstas

"JAV prezidentas Trumpas vienintelis gali pasipriešinti Kinijai, kuri milijonus žmonių privertė dirbti vergišką darbą pigiai savo gamyklose, ir nuo JAV Vidurio Vakarų iki Didžiosios Britanijos Midlands, de-industrializavo daugumą Vakarų visuomenės. „Neteisinga“, - sakė JAV senatorius Sandersas: „apsimesti, kad Kinija nėra vienas iš pagrindinių mūsų ekonominių konkurentų“. Norėčiau pridurti, kad ne tik ekonominių. Kinija yra nepagrįstai kuriama, kad pasaulis būtų Kinijos valdomas jau antroje šio amžiaus pusėje. Jei tai nėra būtent tai, ką norite palikti jūsų vaikams, tai manymas, kad „Kinija nėra konkurencija prieš mus“ yra būtent neteisinga vieta pradėti. Tai tingus mąstymas - ir tingumas per pastarąjį dešimtmetį labai pakenkė liberaliam visuomenės centrui." Tingus mąstymas būdingas ir visam Lietuvos elitui, kuris yra pataikaujantis Kinijai, gyvenantis iš prekybus su Kinija ir visas neoliberalus. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS