Prospekte vis dar driekiasi nelegalus kelias | Diena.lt

PROSPEKTE VIS DAR DRIEKIASI NELEGALUS KELIAS

"Prieš mėnesį parašėte, tačiau niekas nepasikeitė", – "Kauno dienai" telefonu dėstė kaunietė Viktorija Šiaulienė. Pavyzdingai sutvarkytame A.Juozapavičiaus pr. vis dar driekiasi nelegalus kelias.

"Prieš mėnesį parašėte, tačiau niekas nepasikeitė", – "Kauno dienai" telefonu dėstė kaunietė Viktorija Šiaulienė. Pavyzdingai sutvarkytame A.Juozapavičiaus pr. vis dar driekiasi nelegalus kelias.

Priešais Šančių polikliniką lygiagrečiai A.Juozapavičiaus pr. driekiasi Sodų g., tačiau ji baigiasi akligatviu. Vairuotojai įsigudrino nepaisyti pasibaigusio asfalto ir, važiuodami per dabar jau vėžėmis virtusią žolę, išlįsti į Mažeikių g. Šalia akmenimis dailiai grįsto šaligatvio turėjo žaliuoti žalia veja, tačiau dabar ten automobilių išvažinėta trasa.

V.Šiaulienė pasakojo ne kartą regėjusi, kai šitaip sutrumpindami sau kelią vairuotojai kelia grėsmę pėstiesiems. "Kaimynė net spėjo užsirašyti vieno neleistina vieta važiuojančio automobilio valstybinius numerius, tik, aišku, nufotografuoti jau niekaip neišėjo. Ji labai jaudinosi, nes mašina jos vos nepartrenkė", – paskutinėmis žiniomis apie įvykius nelegaliame kelyje pasakojo kaunietė.

Moteris baksnojo ne tik į žole sužaliuoti nespėjusią teritoriją, o ir į nudaužytus šaligatvio pakraščius. "Kai tvarkė prospektą, čia pasėjo žolę ir iki šio pavasario čia buvo tvarkinga kaip ir visoje gatvėje. Nežinau, kas čia pradėjo, tačiau dabar čia nuolat važinėja automobiliai", – stebėjosi V.Šiaulienė.

Kauno savivaldybės miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis nesigynė prisimenantis apie netvarką prie pavyzdinės Kauno gatvės.

"Liepos pradžioje planuojame ten pastatyti tvorelę", – padėtį aiškino A.Pakalniškis. Vedėjas tikino, kad dedami paskutiniai taškai paties A.Juozapavičiaus pr. statybos užbaigimo projekte.
Kad ir kaip paradoksaliai tai skambėtų, tačiau laukiama, kad komisija pripažintų prospektą tinkamu naudotis. Tik po šios komisijos palaiminimo Miesto tvarkymo skyrius galės taisyti pastebėtus trūkumus ar nepatogumus.

"Tarp pirmųjų numatytų darbų ir tvorelės įrengimas aklagatviu pasibaigiančioje Sodų g.", – ramino A.Pakalniškis.

GALERIJA

  • Prospekte vis dar driekiasi nelegalus kelias
Andriaus Aleksandravičiaus nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

vaje

kai komunaliniam vadovavo Gircys, tai tokios mazos problemos budavo sutvarkomos ilgiausiai per savaite...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS