Radvilėnų plento atidarymo dar teks palaukti | Diena.lt

RADVILĖNŲ PLENTO ATIDARYMO DAR TEKS PALAUKTI

Praėjusių metų vasarą uždarytoje Radvilėnų plento atkarpoje vis dar šeimininkauja kelininkai. Savivaldybės atstovai praneša, kad darbai vyks dar porą mėnesių.

Kauniečiai jau laukia, kada bus atverta Radvilėnų plento atkarpa nuo Vydūno alėjos iki Tunelio gatvės. Kol kas eismas šioje gatvėje vis dar draudžiamas, nes čia dirba kelininkų technika.

„Mačiau, kad Radvilėnų plente jau paklotas asfaltas, darbai vyksta šaligatviuose, tai galėtų jau paleisti automobilių eismą. Suprantu, kad dar ten pilna technikos, bet gal tada bent jau vieną eismo juostą nuo Zoologijos sodo link Tunelio gatvės galėtų atlaisvinti. Dabar piko metu tenka stovėti Vydūno alėjoje spūstyse, o jei leistų ten važiuoti, dalis automobilių srauto būtent rinktųsi Tunelio gatvę“, – svarstė kaunietis Juozas.

„Kauno diena“ pasiteiravo, kokie darbai minėtoje Radvilėnų plento atkarpoje jau padaryti ir kada planuojama šią gatvę atverti eismo dalyviams.

„Kelininkai planuoja iki vasaros pabaigos atnaujinti atkarpas Radvilėnų plente ir Tunelio gatvėje. Radvilėnų plente jau sutvarkytos požeminės komunikacijos, liko atnaujinti asfalto dangą ir įrengti pėsčiųjų taką“, – komentavo Kauno miesto savivaldybės administracijos Miesto tvarkymo skyriaus vedėjas Aloyzas Pakalniškis.

Pasak specialisto, Tunelio gatvėje, tarp Geležinkelio stoties ir Dainų slėnio, iki vasaros pabaigos numatyta pakeisti požeminius tinklus, važiuojamosios dalies dangą ir šaligatvį.

Atidarius Radvilėnų plento atkarpą, bus saugiau visiems eismo dalyviams. Seniau čia ėjo tik važiuojamoji dalis, o po remonto bus įrengti šaligatviai, dviračių takas.

GALERIJA

  • Radvilėnų plento atidarymo dar teks palaukti
Regimanto Zakšensko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Artas -Arnui Funkui

Ne pas tave i kiema valdzias... atejo, nepasake kad kiemo neturi, ne tau i langa balkona ikiso, ne tau po langais metu metus kasineja duobes... Tad jei nesugebi suprast kas dedasi nerodyk kad esi ...

Anonimas

Va toks matijošinis tempas pastaraisiais metais.

TT

Beveik puse metu dar remontuos, o rašo keli mėnesiai. Liudna, kad kvailiais laiko.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS