Traškučių pakelyje kaunietė aptiko pavojingą radinį: gerai, kad pamačiau, vaikas būtų užspringęs | Diena.lt

TRAŠKUČIŲ PAKELYJE KAUNIETĖ APTIKO PAVOJINGĄ RADINĮ: GERAI, KAD PAMAČIAU, VAIKAS BŪTŲ UŽSPRINGĘS

Traškučių „Oho“ pakuotę „Norfoje“ įsigijusi kaunietė nustėro – tuo metu, kai traškučius valgė jos mažametis vaikas, pakuotės viduje moteris aptiko apsuktą vielą. Dėl incidento parduotuvės atstovai aiškinasi su prekės gamintoju. Jei paaiškės, kad tokių atvejų galėjo pasitaikyti ir daugiau, traškučių partiją išims iš prekybos.

Informacija apie įvykį kaunietė pasidalijo socialiniame tinkle „Facebook“ esančioje grupėje „„Norfa“ atradimai ir nusivylimai“. Čia ji rašė: „„Norfa“, Kaune, Žemuosiuose Šančiuose... Nesiūlyčiau pirkti... Pirkau vaikui, tai gerai, kad pamačiau, nes būtų užspringęs... Jei pirksite, siūlyčiau gerai pasižiūrėti“, – akcentavo moteris.

Portalo kauno.diena.lt žurnalistams ji pasakojo, kad minėtą „Oho“ traškučių pakuotę pirko lapkričio 7 dienos vakarą A. Juozapavičiaus prospekte 84 įsikūrusioje „Norfoje“.

„Viduje buvo apsukta vielutė. Ją pamačiau, kai vaikas padėjo pakuotę ir ji nuvirto – norėjau pataisyti, bet tada pastebėjau, kad viduje yra kažkas balto“, – detalizavo pašnekovė.

Kaunietė neslėpė – jei viduje radinio būtų nepastebėjusi, labai realu, kad galėjo įvykti nelaimė, nes jos dvimetis vaikas traškučius valgė užsivertęs visą pakuotę. O baltai kažkuo panašiu į popierių tarsi laidas apsukta viela – ne tokia ir trumpa – suaugusio žmogaus mažojo piršto ilgio.

Feisbuko grupės „„Norfa“ atradimai ir nusivylimai“ nuotr.

„Na, „Norfa“ nėra kalta. Ant „Oho“ pakuotės yra parašytas ir gamintojas, ir numeris bei pateiktas elektroninio pašto adresas“, – sakė moteris bei pridūrė pirmadienį, lapkričio 8-ąją, besikreipusi į produkcijos atstovą – bendrovę „Naujasis Nevėžis“, įsikūrusią Jiesios gatvėje.

Noriu patarti, kad žmonės, pirkdami ne tik šiuos traškučius, bet ir kitokias prekes parduotuvėse, būtų atidūs, nes visur kas nors gali pasitaikyti.

Pasak kaunietės, minėta įmonė sureagavo į jos pranešimą – atsiprašė ir paprašė pateikti traškučių pakuotėje rastą vielą įvertinimui. „Atsiprašė ir nori viską išsiaiškinti. Tai yra puiku – kitos gamyklos numoja ranka. Noriu patarti, kad žmonės, pirkdami ne tik šiuos traškučius, bet ir kitokias prekes parduotuvėse, būtų atidūs, nes visur kas nors gali pasitaikyti“, – atkreipė dėmesį pašnekovė.

Portalo kauno.diena.lt žurnalistams susisiekus su bendrovės „Naujasis Nevėžis“ atstovais, šie patvirtino – įmonė susiekė su vartotoja, gavo ir nuotraukas, liudijančias apie radinį viduje.

Feisbuko grupės „„Norfa“ atradimai ir nusivylimai“ nuotr.

„Rimtas signalas, todėl įvykio įvertinimui buvo užklausta ir gauta data ant pakuotės. Mūsų užkandžių linijoje stovi rentgeno spindulių detektorius, kuris gaudo ir atmeta ne tik metalinius, bet ir kieto tankio objektus 1,5 mm tikslumu. Todėl labai svarbu išsiaiškinti visas aplinkybes. Tam susisiekėme su vartotoja, paklausėme jos dėl galimybės gauti vielutę, kad galėtume įvertinti. Tai leistų atsakyti į daugelį klausimų – ir dėl patekimo galimybės, ir dėl prevencinių priemonių. Nelaukdami vielutės, vykdome tyrimą pagal turimus duomenis. Jaučiamės atsakingi už bet kokius nemalonius mūsų vartotojų įspūdžius. Bus dedamos visos pastangos, siekiant išsiaiškinti bei atitinkamai reaguoti", – teigė „Naujojo Nevėžio“ atstovė Emilija Nausėdienė.

Į žinią dėl incidento sureagavo ir „Norfos“ atstovas Darius Ryliškis. „Atsiprašome pirkėjo, tai – pirmas toks atvejis su šiuo gamintoju. Gamintojas yra informuotas, laukiame jo komentarų. Jų sulaukę, imsimės atitinkamų veiksmų“, – sakė pašnekovas.

Jis teigė, jei paaiškės, kad tokių radinių gali būti ir kitose šių traškučių pakuotėse, jų partija bus išimta iš prekybos.

GALERIJA

  • Traškučių pakelyje kaunietė aptiko pavojingą radinį: gerai, kad pamačiau, vaikas būtų užspringęs
  • Traškučių pakelyje kaunietė aptiko pavojingą radinį: gerai, kad pamačiau, vaikas būtų užspringęs
  • Traškučių pakelyje kaunietė aptiko pavojingą radinį: gerai, kad pamačiau, vaikas būtų užspringęs
Feisbuko grupės „„Norfa“ atradimai ir nusivylimai“ nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (33)

Anonime

Kazimerai ... Jei jūs šeriat vaiką nereiškia kad aš šerių ... Deja nežinot nesnekekit . Kad cipsu suvalgė biški tai jau aš vaikui valgyti neduodu ? Siariami tik gyvuliai vaikas žmogus savo tokius sau pasilikite ... Nes jau tikrai žema ir bloga daros nuo jūsų tokio komentaro šitaip rašyt jokios pagarbos... Ką aš jum padariau? Straipsnis apie jus ??? Nestovit su žvakė palei langą nematote tai uzsiimkite kita veikla o ne mėginti žeminti ir tokiais žodžiais rašyt žiūrėkit kad pačiam taip nenutiktų. ...

Kazimieras

Tai gal jau laikas, motin, pačiai pradėt gamint ir šert vaiką normaliu naminiu maistu, o ne kažkokias norfiniais šūdais. Ir tokios problemos iš karto išsispręstų.

nepramušinėk

Tomas jai neturite vaikų tai darykite čeinika kol kas neuždarė....kai turėsite savo vaikų ir jai kas atsitiks o jūs paviešinsite tai ir mes tada iš jūsų nepaimės pasijuoksime...Tad pamastykite prieš rašant ar gerai pasielgsite...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS