Vaikų atėmimo dramą išgyvenusi E. Kručinskienė dalyvaus Seimo rinkimuose | Diena.lt

VAIKŲ ATĖMIMO DRAMĄ IŠGYVENUSI E. KRUČINSKIENĖ DALYVAUS SEIMO RINKIMUOSE

Kaunietė Eglė Kručinskienė kartu su Centro partija „Gerovės Lietuva“ nusprendė dalyvauti 2020 metų Seimo rinkimuose.

„Visą Lietuvą sukrėtusią vaikų atėmimo dramą išgyvenusi kaunietė E. Kručinskienė apsisprendė dalyvauti 2020 metų Seimo rinkimuose kartu su Centro partija „Gerovės Lietuva““, – teigiama pranešime spaudai.

ELTA primena, kad spalio pabaigoje Kauno apygardos teismas nusprendė ištesinti E. Kručinskienę, apeliacine tvarka išnagrinėjęs smurto prieš vaiką bylą.

Ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas po to, kai pernai rugsėjo 29 dieną Bendrajame pagalbos centre gautas pranešimas apie Kauno Panemunės parke praeivio pastebėtą moterį, kuri sudavė mažamečiui vaikui. Vykstant ikiteisminiam tyrimui, tarnybos nusprendė vaikus iš šeimos paimti, o ši istorija sulaukė didelio visuomenės susidomėjimo.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (123)

Vero

Palaikiau Kričinskiene del vaiku, manau, kad tikrai byvo atimti neteisetai. Bet kad ji sugalvotu i seima?Cha xha cha, tikrai negalvojau, kad moterelei visai smegenys praskydo. Turim jau dabar tokiu proto kolchozniku sočiai ir matome, kas dedasi valstybeje. Tokiu puspročiu be išsilavinimo ir pakenktais smegenimis mms tikrai neteikia seime. Gaila tik, kad sovietmetis mums paliko tokiu debiloidu nemazai, už tai visokius vagis, banditus, plešikus (pvz.karabasą) ir ... durnius išrenka. Pas ir nk, Kručinskiene, ir augink vaikus. Ir taip tau pasiseke, gavai be eiles socialini busta, ko dar nori? Nenori dirbti, nori seimo salej nosi krapštyt?

Petkevicius

Durniu laivas,bet kad antiek jis durnas , net nesisapnavo Petkeviciui !

Kaunas

Tai ir parodo kokia ,,protinga,,Lietuva.Kol tokie komentuojantis Lietuvoj bus,gyvuos tol gero nesulauksim.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS