Du BMW vienodais numeriais – policijos akiratyje | Diena.lt

DU BMW VIENODAIS NUMERIAIS – POLICIJOS AKIRATYJE

Du automobiliai vienodais valstybiniais numeriais sudomino ir Kauno policijos pareigūnus. Pareigūnai įžvelgia galimus įstatymų pažeidimus, todėl užvedė administracinio nusižengimo bylą.

„Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriuje pradėta galimo administracinio nusižengimo bylos teisena dėl transporto priemonių su suklastotais valstybinio numerio ženklais (ženklu), uždengtais ar kitaip užmaskuotais valstybinio numerio ženklais arba su pritvirtintais ne tai transporto priemonei išduotais valstybinio numerio ženklais vairavimo. Pranešimo aplinkybės tikslinamos, atliekami procesiniai veiksmai, tokie kaip transporto priemonės savininko apklausa, valdytojų apklausos ir kt.“, – portalui kauno.diena.lt nurodė Kauno policijos atstovai.

Akademijoje trinasi du tokio pat modelio automobiliai, skiriasi tik spalvos, o numeriai – vienodi.

Portalas kauno.diena.lt yra skelbęs, kad Kauno rajone pastebėti du BMW automobiliai, ant kurių uždėti identiškos raidžių ir skaičių kombinacijos valstybiniai numeriai. Specialistai įtarė, jog vieni – klastotė, nes jų šriftas neatitinka nustatytų reikalavimų.

„Akademijoje trinasi du tokio pat modelio automobiliai, skiriasi tik spalvos, o numeriai – vienodi. Juodą BMW mačiau Tako gatvėje, žalią BMW – bendroje automobilių statymo aikštelėje Pilėnų gatvėje. Juodo BMW numeriai tikrai neoficialūs, skiriasi šriftas, atrodo nelietuviški numeriai“, – tąkart dėstė rajono gyventojas.

Įtarimai: „Regitros“ atstovai pažymėjo, kad šių numerių šriftas kitoks, nei numatyta reikalavimuose, todėl tai gali būti klastotė. (Skaitytojo nuotr.)

„Regitros“ atstovai pažymėjo, kad numerio ženklai privalo atitikti nustatytus reikalavimus. Registracijos metu automobiliams išduodami unikalūs numerio ženklai, kad būtų galima identifikuoti ne tik juos, bet ir už transporto priemones atsakingus asmenis.

„Visos transporto priemonės, dalyvaujančios viešajame eisme, turi būti paženklintos numerio ženklais, kurie privalo atitikti nustatytus reikalavimus. Jie turi būti lengvai ir aiškiai atpažįstami teisėsaugos institucijoms ir kitiems eismo dalyviams, todėl savavališkai jų modifikuoti ar keisti, pavyzdžiui, apklijuoti, dažyti, negalima“, – įspėjo „Regitros“ atstovė spaudai Emilija Bardauskienė.

Skaitytojo nuotr.

„Šiuo konkrečiu atveju iš pirmos pateiktos nuotraukos atrodo, kad tai neoriginalūs numerio ženklai, kadangi plokštelėse esantys simboliai išdėstyti neįprastai ir jų šriftas kitoks, nei numatyta reikalavimuose. Be abejo, kadangi eismą kelyje kontroliuoja policija, pareigūnai turėtų įvertinti, ar tai tikrai suklastoti numerio ženklai. Taigi dėl to, kaip pavyksta identifikuoti tokius atvejus ir kokia atsakomybė taikoma asmeniui, rekomenduojame kreiptis į policijos atstovus“, – pridūrė E.Bardauskienė.

GALERIJA

  • Du BMW vienodais numeriais – policijos akiratyje
  • Du BMW vienodais numeriais – policijos akiratyje
  • Du BMW vienodais numeriais – policijos akiratyje
  • Du BMW vienodais numeriais – policijos akiratyje
  • Du BMW vienodais numeriais – policijos akiratyje
  • Du BMW vienodais numeriais – policijos akiratyje
Skaitytojo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (20)

Antanas

Laba rita piarku karve .Per nakčia nudvese

Jonas

Čia tas momentas, kada komentarai įdomesni nei pats steaipsnis

to pirmyn į dvokiantį CCCR

nepatinka rusai - važiuok ginti krapų. Vargetų, kurie 8 metus donbaso gyventojus žudė. Gal prisimeni kiek laiko davė NATO serbam žudyti okupantus kolonistus kosovarus? Man krapai buvo nebuvo, O Rusija buvo pigios ir kokybiškos žaliavos,Vėgi, krapai būktai nieko dėti dėl karo. Įdomu, jei lietuvviai vilenskus lenkus pradėtų žudyti - atsako sulauktų ar tegul žudo būtų? Kas dėl smirdinčio SSSR - jį sukūrė komunistai bolševikai. Isteigė kaip valstybę Rusija, Ukrapija, Baltarusija ir Užkaukazė. SSSR vadovu nebuvo nė vienas grynas rusas. Komunistinę Lietuvą valdė lietuviai sniečkus, songaila, griškevičius, brazauckis. Kolaborantai aukščiausios prabos. Pažiūrim kas buvo mūsų prezidentai, neskaitant žinomų TV laida rodė dokumenta kad šlepetės buvo KGB.Buvo daug kolaborantų žemesnio rango. Ir kur jie dėjos? Visa Lietuvos kompartija persidažė į socialdemokratus, Tau šitas reikalas nesmirdi?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS