Greitkelyje apvirto kariškių sunkvežimis, nusidriekė įspūdinga spūstis | Diena.lt

GREITKELYJE APVIRTO KARIŠKIŲ SUNKVEŽIMIS, NUSIDRIEKĖ ĮSPŪDINGA SPŪSTIS

Nuvirtęs kariškių automobilis šeštadienį sukėlė spūstį greitkelyje Klaipėda-Kaunas. Žmonės eismo įvykio metu nenukentėjo, bet gaišatis sunervino daugybę tuo metu važiavusiųjų.

Po vidurdienio Karo medicinos tarnybos sunkvežimis su kariais važiavo į Kauno pusę.

Šilalės rajono ribose, už maždaug 90 kilometrų nuo Klaipėdos, slidžiame kelyje vairuotojas nesuvaldė mašinos, slydo ir apvirto. Tuo metu įvykio vietą ir apylinkes gaubė tirštas rūkas.

Teigiama, kad kariškių automobilį vairavęs vairuotojas važiavo leistinu greičiu ir pavojingai nemanevravo, bet to, matyt, buvo ne gana avarijai išvengti.

Kariams teko laukti kitos transporto priemonės – avariją patyręs sunkvežimis buvo apgadintas ir toliau važiuoti negalėjo. Laimė, visi kariai liko sveiki.

Jokios kitos transporto priemonės nenukentėjo.

Įvykio vietoje dirbo ugniagesiai gelbėtojai, jie pastatė mašiną ant ratų.

Po avarijos kelyje nusidriekė įspūdinga automobilių eilė. Kamšatis pristabdė mašinas ir privertė vairuotojus atsargiau vairuoti.

GALERIJA

  • Greitkelyje apvirto kariškių sunkvežimis, nusidriekė įspūdinga spūstis
  • Greitkelyje apvirto kariškių sunkvežimis, nusidriekė įspūdinga spūstis
"Facebook" grupės "Kur stovi VKTI visa Lietuva" nuotr.
Gairės: avarija, eismo nelaimė, avarija LT, apsivertė kariškių automobilis, spūstis
Rašyti komentarą
Komentarai (24)

Juliet

Paldies Dr Ogala par jūsu patiesajām burvestībām. Tas ir patiešām neticami, un es nekad dzīvē neko tādu neesmu pieredzējis. Pirms es sazinājos ar Dr Ogalu, esmu izmēģinājis visus iespējamos līdzekļus, lai es varētu panākt, lai manas attiecības darbotos, lai mana sieva atgrieztos, bet es patiešām sapratu, ka man nekas neder un ka mana sieva ir attīstījusies daudz naida pret mani .. Es domāju, ka nav cerību atkal apvienoties ar bijušo sievu un bērniem. Bet, kad es izlasīju labas atsauksmes par Dr Ogala darbu, es nolēmu to izmēģināt, un es izdarīju visu, ko viņš man ieteica, un es viņam uzticējos un izpildīju viņa norādījumus tāpat, kā viņš man ir garantējis 28 stundu laikā, un tieši tad sieva man piezvanīja .. Tagad mēs esam apmierinātāki nekā jebkad agrāk. Viss izskatās nevainojami un tik dabiski! Liels paldies par jūsu autentiskajām un neapstrīdamajām burvestībām. Paldies Dr Great Dr Ogala par palīdzību. Ja jums nepieciešama palīdzība laulībā, kurā ir izjukušas attiecības, sasniedziet

Anonimas

Kaltas oras ir kelininkai. Grabams skraidyt reikia gerų sąlygų....

FTW

Analogu neturinti antikvarinė technika Kai laužų prisiperka svarbu vsldžia gerom važineja
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS