Kaune dingusios mažametės ieškantys pareigūnai: tikrinamos įvairios versijos | Diena.lt

KAUNE DINGUSIOS MAŽAMETĖS IEŠKANTYS PAREIGŪNAI: TIKRINAMOS ĮVAIRIOS VERSIJOS

Sekmadienį Kaune dingus mažametei Agotai R. pareigūnai ir toliau vykdo aktyvius paieškos veiksmus. Pasak jų, tikrinamos įvairios versijos.

Matė besivejantį vyrą

Socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje Kauno policija skelbia, kad paskutinė vieta, kurioje matyta dingusi 2014 metais gimusi mergaitė, yra Kaune, Trešnių take. Anksčiau pranešta, kad mažametė buvo pastebėta Chemijos gatvės viešojo transporto stotelėje.

Specialiai Agotos R. paieškai sukurtoje grupėje žmonės dalijasi informacija apie įtartiną tamsios spalvos „Toyota Prius“ automobilį ir prašo pamačius transporto priemonę, panašią į apibūdinamą, apžiūrėti vidų. Tačiau, pareigūnai, paklausti, ar turi žinių apie įtartiną automobilį, teigė, kad tai tėra pamąstymai. 

Feisbuke taip pat rašoma, kad žmonės matė mažametę einant pro dujotiekio pastatą Chemijos gatvėje kryptimi link „Girstučio“. Jie teigė, kad paskui mergaitę skubiu žingsniu ėjo juodai apsirengęs vyras. O tuomet mačiusieji išgirdo moterišką išsigandusį riksmą. Tačiau esą nesureagavo, nes manė, kad vaiką vejasi tėvas.

„Kol kas vykdoma paieška kaip dingusio žmogaus. Informacijos dėl galimo pagrobimo neturime. Tikrinamos įvairios versijos“, – teigė Kauno apskrities policijos budintis darbuotojas.

Stotelėje, prie automobilio

Pareigūnų teigimu, Agotos paieška Kaune intensyviai vyko visą naktį. Kartu su policija dirbo Lietuvos Raudonojo Kryžiaus savanoriai, dešimtys, o gal net šimtai, neabejingų gyventojų, nepabūgusių nakties tamsos ir šalčio. „Peržiūrinėjami vaizdo įrašai, padėsiantys patvirtinti arba paneigti 22.45 val. gautą informaciją, kad nepilnametė apie 17 val. matyta stotelėje su vyru šalia neaiškios markės automobilio“, – pirmadienį feisbuke skelbė Kauno policija.

Pasak pareigūnų, pirmadienį toliau bus tęsiami Agotos R. paieškos veiksmai. Į pagalbą vėl jungsis ir Lietuvos Raudonasis Kryžius, ir savanoriai. Lokacijos, kurias planuojama apžiūrėti, policijos teigimu, tiksliau bus nustatytos vėliau.

Pagalbos prašymu pasidalijo ir Kauno miesto savivaldybė.

„Praėjusi naktis buvo kupina nežinios ir nerimo, ieškant dingusios devynerių mergaitės. Kauniečiai, labai prašome atkreipti dėmesį į miesto policijos prašymą ir pagal galimybes suteikti pareigūnams vertingos informacijos, kuri padėtų rezultatyviai tęsti paiešką“, – skelbiama savivaldybės feisbuke.

Kaune dingusios mergaitės paieškos ir vietovės

Regimanto Zakšensko, E. Ovčarenko/BNS nuotr.

Daugiau žinių nesulaukė

Ankstų pirmadienio rytą portalo kauno.diena.lt žurnalistams susisiekus su mažametės tėčiu, jis tarstelėjo, kad jokios papildomos informacijos apie dingusią dukrą pernakt nesulaukė. „Ne, neturime nieko“, – atviravo jis.

Paklaustas, ar ketina burti žmones Agotos paieškoms, tėtis užsiminė, kad tuo rūpinasi pareigūnai, kurie sakė jį informuosiantys.

Dingo išėjusi iš namų

Primename, kad mažametė sekmadienį išėjo iš namų, esančių Kaune, Trešnių take, išėjo ir iki šiol negrįžo. Išeidama vilkėjo juodas kelnes, spalvotą striukę, juodos, melsvos ir alyvinės spalvos (kaip nuotraukoje).

Policija prašo gyventojų, kurie maždaug nuo 16.20 iki 17.20 val. važiavo Chemijos g. ir turi vaizdo registratorius, būtinai peržiūrėti vaizdo įrašus. Kiekviena detalė svarbi.

Kaip skelbta anksčiau, tėvai sulaukė informacijos, kad mergaitė Chemijos g. sušuko ir buvo įsodinta į automobilį. Kiek informacija yra tikra, kol kas negalima patikrinti.

Asmenis, žinančius nepilnametės buvimo vietą, ją mačiusius ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, policija prašo kreiptis į Kauno apskr. VPK pareigūnus telefonu 8 700 60600 arba skubios pagalbos telefonu 112.

Rašyti komentarą
Komentarai (45)

tuos islys arklio galva telike

mkeee mmbeeee

sita konciervatnyku gandylu gauja

valdzia stato kameras greiciui pasipinigaut o ne saugot zmones. vienas gandonas vaiku namuose pedofilus slkepe kitas pats pedofilas tokia tefteliu partyija legalizuot narmkotikus ir gamasiekus

to-x

vata fašoistine., čias iš tavo rašos-parašos privažiavo visokių bėglių nuo mogilizacijos ir iš baltarusijos, vat ir vyksta baisūs dalykai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS