Kriminalas Panemunėje: vaduojant tualeto kalinius, neapsieita be policijos kinologo patarimų | Diena.lt

KRIMINALAS PANEMUNĖJE: VADUOJANT TUALETO KALINIUS, NEAPSIEITA BE POLICIJOS KINOLOGO PATARIMŲ

  • 6

Antradienio vidurdienį viename Kauno Plento gatvės daugiabutyje, į kurį buvo pasiųstos specialiosios tarnybos, užregistruotas mįslingas įvykis. Apie 11 val. iš vieno ten esančio buto tualeto Bendrajam pagalbos centrui buvo pranešta, kad nepavyksta atidaryti šios patalpos, kurioje užstrigta su draugu, durų. Užrakintos ir buto, kuriame įvyko šis kriminalas, lauko durys.

Specialia technika ginkluotiems ugniagesiams atvykus nurodytu adresu, paaiškėjo, kad patekti į šį pirmojo aukšto butą per pravirą balkoną, kaip siūlė skambinusieji, – taip pat sudėtinga: viduje bėgioja vilkinis šuo. Pasitarus su policijos kinologu, šis patarė geriau nerizikuoti.

Visgi išeitį iš šios kurioziškos situacijos pavyko rasti, susisiekus telefonu su buto savininke. Šiai atvykus,  atrakinus buto duris ir uždarius šunį, ugniagesiai gelbėtojai, gavę leidimą, išpjovė medinių tualeto durų spyną. Tokiu būdu tualeto kaliniai – buto savininkės 19-metis sūnus bei šio draugė – išlaisvinti, praėjus daugiau kaip valandai nuo jų pagalbos šauksmo.

Kadangi savo namuose darau, ką noriu, specialiųjų tarnybų atstovai į šio įvykio priešistorę nesigilino.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Vytiokas

Turbūt norėjo pažiūrėti iš kur išlenda š....

Svarbiausia

Tureti telefona kur eini,ka veiki.

ar nepaprasčiau

ant lovos?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS