I. Simonaitytės viešojoje bibliotekoje – nemokamas spektaklis | Diena.lt

I. SIMONAITYTĖS VIEŠOJOJE BIBLIOTEKOJE – NEMOKAMAS SPEKTAKLIS

Kitą savaitę, rugsėjo 11 ir 12 d., Klaipėdos apskrities Ievos Simonaitytės viešojoje bibliotekoje, Konferencijų salėje, bus rodomas nemokamas spektaklis vaikams.

Spektaklis „Kontis ir Tvarkius“ – interaktyvus ir edukacinis, skirtas priešmokyklinio amžiaus vaikams bei 1–4 klasių mokiniams. Jame susirinkusiesiems bus pasakojama apie gamtą tausojančius įpročius.

„Kontis ir Tvarkius“ – tai pasakos apie didžiulį norą būti reikalingam. Tokį norą turi ne tik žmonės, bet ir daiktai. Jie, kaip ir žmonės, nori būti laimingi, mylimi, reikalingi. Bet žmonės dažnai savo daiktais atsikrato. Kontis ir Tvarkius – du draugai, kurie padeda išmestiems žmonių daiktams gyventi toliau ir vėl jaustis laimingais. Kontis daiktus pažįsta geriau nei žmones ir jis labai nori, kad žmonės nepirktų tiek daug daiktų ir jų neskriaustų. Kontis turi ir daugiau norų, nes norų turėti yra gerai“, – skelbė organizatoriai.

Spektaklį pastatė Alytaus lėlių teatras „Aitvaras“ pagal Aldonos Zinkevičiūtės-Jankauskienės knygą „Kontis ir Tvarkius“.

Dailininkė ir režisierė – Loreta Skruibienė, vaidina Jūratė Kundrotienė ir Rūta Petkutė, muzikos autorius – Vytautas Skruibys.

Spektaklio trukmė – 40 min.

Spektaklį organizuoja Klaipėdos savivaldybė, organizacija „Žaliasis taškas“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS