Konkursą laimėjo moliūgas lede | Diena.lt

KONKURSĄ LAIMĖJO MOLIŪGAS LEDE

Paaiškėjo – tradicija tampančio konkurso „Moliūgų moliūgas“ pirmoji vieta vienbalsiai atiteko originaliai išskaptuotam moliūgui lede. Jis surinko net 693 gyventojų balsus.

Apdovanojimų ceremonija vyks šį šeštadienį, 15 val., ten, kur ir vyko šiųmetinė šventė – prie „Žvejo“ skulptūros Rotušės skvere.

Anot Klaipėdos laisvalaikio asociacijos vadovo Jevgenijaus Sokolovo, iš viso konkurse dalyvavo 168 dalyviai, o pačiame skvere per kelias dienas vykusią šventę buvo galima išvysti daugybę unikalių moliūgų.

„Mūsų skaičiavimais, aikštėje tikrai buvo per 800 moliūgų. Numatytą rekordą – 770 – pavyko pasiekti. Niekada neturėjome daugiau negu 770, o šiemet viršijome net 800“, – teigė pašnekovas.

Skaičiaus 770 buvo siekiama, norint paminėti Klaipėdos gimtadienį.

Numatytą rekordą – 770 – pavyko pasiekti.

Iš viso paskelbtos net 25 prizinės vietos. Pirmąją vietą laimėjusiam nugalėtojui bus įteiktas planšetinis kompiuteris „Apple iPad“.

Pirmąją vietą užėmęs moliūgas lede surinko 693 balsus „Facebook“ paskyroje ir 25 komisijos balsus. Antrąją vietą užėmusiajam skirti 755 balsai „Facebook“, komisijos – 19,83 balso, o trečiąją vietą užėmęs moliūgas surinko 388 „Facebook“ balsus ir 18,33 komisijos balso.

50 proc. sprendimo lėmė gyventojų balsai, 50 proc. – komisijos. Balsai buvo susumuoti į bendrą lentelę, padalinti iš dviejų ir buvo gautas galutinis rezultatas.

Viena renginio organizatorių Aistė Vitkevičiūtė sakė, kad šiųmetinis nugalėtojas nustebino veikiausiai visus.

„Už ledinį moliūgą komisija balsavo vienbalsiai. Labai pasidžiaugėme šia išskirtine idėja. Kai kalbėjome su kūrinio autoriumi, jis sakė, kad idėją pradėjo brandinti, kai tik atsiėmė prizą praėjusiais metais. Tad tai buvo metų idėja, dviejų žmonių darbas – vienas sugalvojo, kitas įgyvendino“, – pasakojo A.Vitkevičiūtė.

Pirmąją ir antrąją vietas užėmę konkurso dalyviai konkuruoja ir savo idėjomis stebina jau ne pirmus metus.

GALERIJA

  • Kruopštumas: antrąją vietą užėmęs moliūgas, kuriame išskaptuota verkianti mergaitė, taip pat nepaliko abejingų.
  • Šiurpus: trečios vietos laimėtojas unikalus – matyti net „veide“ esančios raukšlės.
Organizatorių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS