Nežinomybė išsisklaidė: SEL koncertas Klaipėdoje neįvyks | Diena.lt

NEŽINOMYBĖ IŠSISKLAIDĖ: SEL KONCERTAS KLAIPĖDOJE NEĮVYKS

Liepos 9-ąją Klaipėdos vasaros estradoje turėjęs įvykti grupės SEL koncertas – atšauktas. Žinią balandžio 22 d. pranešė bilietų platintojas bilietai.lt.

Minėtoje interneto svetainėje nurodyta, kad pinigai už koncerto bilietus bus grąžinami iki gegužės 15 d.

„Pranešame, kad renginys „SEL Klaipėda 2022“, kuris turėjo įvykti 2022 m. liepos 9 d. Klaipėdoje, yra atšauktas. Pirkę kasose prašome užpildyti pinigų grąžinimo formą. Prašymą rasite čia: https://bit.ly/3tHWnE3.

Bilietus įsigijusiems internetu pinigai bus grąžinti į tą pačią sąskaitą, iš kurios buvo atliktas mokėjimas. Pinigai bus pervesti iki 2022 m. gegužės 15 d. Prašymai priimami iki gegužės 30 d.“, – skelbia bilietai.lt.

Dėl kokių tikslių priežasčių koncertas neįvyks, kol kas neskelbiama. 

„Apibusiu susitarimu buvo sutarta, kad koncertas neįvyks“, – teigė „Žvejų rūmų“ direktorius Alvydas Juozas Lenkauskas.

Rašyti komentarą
Komentarai (121)

to edmundas

Jūs apie save?

Edmundas

Stebina kiek dar daug yra dvasios ubagų dievinančių tą narkomaną .

Anonimas

Teistas Valinskas dirba inkvizitoriumi .Keista kodėl su Tapinu nutaisę teisuolių veidus nekovoja su politine korupcija o mėgaujasi jos vaisias.Išmestas iš seimo pirmininko posto laksto pas teisiamos partijos seimo pirmininkę Čmilyte,ko ne daro visi buvę Seimo pirmininkai,netgi DegutienėVykdo konservatorių demagogiją ir vis didinti priešų lietuvių tarpe ,kurių po 32m vis didėja,Kodėl nekovoja su rusais koloborantais Lietuvoje,Vilniaus arjone panosėje,kurie rtiesiogiai šlovina Putiną ir jo karinę chuntą?Matyt čia toks garsus nebūsi,kaip puldamas žinomus žmones ir pasinaudodamas savo pažintimi ir aišku reikia atidirbti už sūnelį,kaip Maldeikėnė už savo,.Gentvilas už savo....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS