Negailestinga vienos šios savaitės dienos statistika: avarijų aukos neišgyveno | Diena.lt

NEGAILESTINGA VIENOS ŠIOS SAVAITĖS DIENOS STATISTIKA: AVARIJŲ AUKOS NEIŠGYVENO

Eismo nelaimėse žuvo du žmonės – tokia negailestinga vienos šios savaitės dienos statistika. Moteris mirė praėjus vos parai po avarijos uostamiestyje, vyras žuvo po automobilio ratais tamsiu paros metu išėjęs į judrų kelią Klaipėdos pašonėje.

Trečiadienį Sausio 15-osios ir Rumpiškės gatvių sankryžoje įvykusios avarijos auka ketvirtadienį mirė. Apie tai socialiniuose tinkluose pranešė jos dukra, šią žinią patvirtino ir policijos pareigūnai, gavę informacijos iš ligoninės.

Priminusi pagrindines įvykio aplinkybes žuvusiosios dukra patikslino, kad „Volkswagen Golf“ markės automobilį vairavusi jos mama ketvirtadienį mirė ligoninės Reanimacijos skyriuje.

Kreipdamasi į uostamiesčio vairuotojų pamėgtos „Facebook“ paskyros vartotojus moteris paprašė atsiliepti įvykio liudininkus.

Minėtoje sankryžoje susidūrė iš šalutinės gatvės išvažiavęs 68-erių moters vairuojamas folksvagenas ir pagrindine gatve važiavęs „Ford Raptor“.

Socialinių tinklų vartotojai suskubo komentuoti, esą tądien šis visureigis važiavo labai greitai, apie tai byloja ir automobilių sugadinimo mastas. Komentatoriai svarstė, neva kalta bus pripažinta žuvusi moteris. Kiti bandė aiškinti, kad kaltininkas bus paskelbtas, nustačius, kokiu greičiu važiavo visureigis.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė spaudai Andromeda Grauslienė teigė, kad byla turėtų būti perduota Sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnams. Ar tyrėjai taip pat ieškos eismo nelaimės liudininkų, kol kas nežinia.

Kita eismo nelaimė įvyko ketvirtadienį jau sutemus. 19.25 val. kelio Klaipėda–Palanga 10-ajame kilometre, ties keliu į Kalotę, blaivaus 47-erių vairuotojo vairuojamas automobilis „Audi A6“ partrenkė staiga į važiuojamąją kelio dalį išėjusį 60-metį namų neturintį vyrą.

Žmogus žuvo.

Socialiniuose tinkluose vairuotojai dalijosi savo patirtimi. Pasirodo, tą patį vakarą ne vienas vairuotojas matė netoli šio kelio ėjusį benamį, pasiramsčiavusį ramentu. Visi kaip vienas tikino, kad vyras neturėjo atšvaitų ar kokio nors kito šviesą atspindinčio daikto.

Daugelis piktinosi, kad žmonės kasdien rizikuoja kirsdami šį kelią.

Nelaimės išvakarėse socialiniuose tinkluose plačiai aptarinėta situacija, kai be jokių atšvaitų tame pačiame kelyje vos nelaimės išvengė trys vaikai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS