COVID-19 testai – nemokamai | Diena.lt

COVID-19 TESTAI – NEMOKAMAI

Iki kovo pabaigos Lietuvos Raudonojo Kryžiaus (LRK) Klaipėdos skyrius nemokamai dalija COVID-19 testus. Jų jau išdalinta per 10 tūkst. Likutis – nedidelis, tad norintieji įsigyti testų raginami nelaukti paskutinės šio mėnesio dienos.

Pasak LRK Klaipėdos skyriaus vadovės Jolantos Jonikienės, testai šį mėnesį buvo dalijami ne tik Klaipėdoje, bet ir Palangoje, Gargžduose, Kretingoje.

„Manau, kad tai – labai naudinga. Susisiekėme su bendruomenėmis, su kuriomis bendradarbiaujame, ir asmeniškai pakvietėme atvykti ir pasiimti testų tiek, kiek reikia. Testų tikrai labai daug. Su ta gera žinia, kad turime ką dalinti, tai ir daliname“, – teigė pašnekovė.

COVID-19 testai buvo išdalinti įvairioms pagalbos organizacijoms, „Caritui“, taip pat šauliams, pareigūnams, ugniagesiams.

Visoje Lietuvoje LRK per kovą planavo išdalinti 400 tūkst. COVID-19 testų. Didžioji dalis – jau išdalinta.

Testus gali pasiimti ne tik bendruomenės, bet ir pavieniai gyventojai. Testai dalijami LRK Klaipėdos skyriuje, esančiame Tilžės g. 26, darbo dienomis nuo 10 iki 15 val.

Šia iniciatyva gyventojai skatinami saugoti savo ir artimųjų sveikatą, nepamiršti pasitikrinti, kad COVID-19 sergamumo rodikliai nepakiltų.

„Miestiečiai drąsiai gali ateiti, pasiimti, testuotis ir sveikti“, – kvietė LRK Klaipėdos skyriaus vadovė J. Jonikienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

> to Kaunas

kaip toj PASAKOJ... TAM DAVĖ, TAM DAVĖ , O KAUNUI NEBELIKO ). Nenusiminkit ,tai beveik pasibaigusio galiojimo testai . Likęs galiojimas tik trys mėnesiai iki liepos 1 dienos ).

O

gal perdaryti nėštumo nustatymui, nes negi išmesi nepasitvirtinusį daiktą? Oi, kažkas gerai pasipildė...

Jolantai reiktu eit lauk iš LRK

Per ta Jolanta net i RK užeiti nebesinori.Fuj įžūli,ciniška,dviveidė boba.Kas ja i vadoves galėjo pasodint? I bulvių lauka tik.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS