Erzelis dėl parkavimo vietų Žvejybos uosto rajone: pasiūlė mašiną užsinešti į balkoną | Diena.lt

ERZELIS DĖL PARKAVIMO VIETŲ ŽVEJYBOS UOSTO RAJONE: PASIŪLĖ MAŠINĄ UŽSINEŠTI Į BALKONĄ

Tarp klaipėdiečių vėl kilo erzelis dėl vietų automobiliams statyti. Šį kartą skundžiamasi dėl to, kad Žvejybos uosto rajone, Naikupės gatvėje, ant žolyno statomos gyventojų mašinos.

Vairuotojai irgi piktinosi, esą vietų stygius prie daugiabučio – akivaizdus, tad kur dar palikti automobilį, jeigu ne ant žolyno, ypač kai nėra vietos aikštelėje?

„Jūs juokaujate? Kur tada statytis mašinas? Kiemai visi pilni mašinų“, – rašė moteris.

Jai buvo atsakyta, kad prie parduotuvės, esančios šalia daugiabučio, visada yra vietos. Tačiau moteris atkirto, kad tada atsiranda dar daugiau problemų – ji pro langą nematytų savo mašinos.

„Problema nematyti savo mašinos mūsų rajone: galima likti be ratų ar nuleistomis padangomis, apspjaudytais langais. Išvardinti daugiau?“ – klausė klaipėdietė.

„Galite nebrangiai įsigyti vaizdo kamerą. Visos problemos bus išspręstos“, – jai pasiūlė kita gyventoja.

Esą tarp Naikupės g. 6–9 daugiabučių namų yra maža automobilių stovėjimo aikštelė, tačiau kažkas neva specialiai uždraudė gyventojams ten statyti mašinas.

Į konfliktą įsikišo ir dar vienas žmogus, kuris tvirtino, kad būtent prie parduotuvės savo automobilį stato jau ne vienerius metus, bet su minėtomis problemomis dar nesusidūrė.

Ir į jo komentarą buvo atsakyta.

„Mes norime matyti savo mašiną priešais langus, taip, kaip ir kiti žmonės, turintys mašiną“, – dar kartą akcentavo gyventoja.

„Tai užsineškite į balkoną“, – pasiūlė kita moteris.

Po to diskusija kilo ir dėl žolyno. Esą tarp Naikupės g. 6–9 daugiabučių namų yra maža automobilių stovėjimo aikštelė, tačiau kažkas neva specialiai uždraudė gyventojams ten statyti mašinas, tą vietą pažymėdami akmenimis.

Netoliese gyvenanti klaipėdietė visa tai paneigė. Esą ten nėra jokios stovėjimo aikštelės.

„Ten yra žolė, jūs ten norite dulkių skverą padaryti savavališkai. Sugalvok tu man, aikštelė jai yra. Pasidaryk aikštelę savo bute ir gali tranzuoti hiphopo žingsniu“, – siūlė gyventoja.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

atgal i tsrs

prie ruso nelabai buvo automobiliu, ir problemos nebuvo. o jei bandydavai siaustis- tai kolektyvas pasmerkdavo uz smulkiaburzuazinius uzmojus tureti geriau nei kiti.

Tai

Gyventojai reiketu geriau grizti i savo palata ar pas psychiatra kitu vaistu paprasytu. Susirupintu savo siela o ne zole

>Tadas

Manau , kad to Ferrari vyšninės spalvos šonas foto matosi :D
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS