Gatvių remonto darbai Klaipėdoje – ir naktimis | Diena.lt

GATVIŲ REMONTO DARBAI KLAIPĖDOJE – IR NAKTIMIS

Nuo vasario 13 d. S. Dariaus ir S. Girėno ir Sportininkų gatvių sankryžoje prasidės remonto darbai. Klaipėdos savivaldybė pranešė, kad jie truks iki vasario 24-osios, bus frezuojama sena asfalto danga ir įrengiama nauja.

Ar darbai vyks sklandžiai ir rangovas spės juos užbaigti iki numatytos datos, priklausys nuo oro sąlygų.

Taip pat pabrėžiama, kad remontas organizuojamas nakties metu, kadangi dieną šioje sankryžoje – intensyvus automobilių judėjimas.

Žadama, kad šie darbai gyventojų ramybės naktį trikdyti neturėtų.

„Rangovas įsipareigoja imtis visų priemonių, kad dėl nakties metu vykdomų darbų gyventojai ir miesto svečiai patirtų kuo mažiau nepatogumų“, – pažymėjo Klaipėdos savivaldybės atstovai.

Pernai Herkaus Manto gatvės remonto darbai taip pat vykdavo naktimis, gyventojai nusiskundimų neturėjo. Daugelis net džiaugėsi, kad rytais ir dienos metu eismas netrukdomas.

Darbus minėtoje sankryžoje atliks rangovas – bendrovė „YIT Lietuva“.

Šios bendrovės rekvizituose nurodyta, kad jie vykdo rangos, būsto, komercinio nekilnojamojo turto veiklą, atlieka infrastruktūros kūrimo bei kelių tiesimo darbus.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

yit

sekmadienio nakti prasides darbai minijos sankryzoj,taip kad bukit ramus.

>Vairuotojas

Ta vieta jau puse metu "tvarko". Naudos jokios...

Vairuotojas

Pirmiau sutvarkykite Pilies-Sausio 15-osios - Minijos gatvių sankryžą.Gatvė jau nuo trečiadienio išfrezuota ir toliau nebetvarkoma, o imasi kitų gatvių tvarkymo. Visas miestas išraustas ir nepabaigtas tvarkyti. Daržų gatvėje nuo sausio mėnesio niekas nedirba - kaip suvertė žvyro krūvą ant vidurio kelio, taip iki šiandien ir stūkso.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS