Gyventojai piktinasi keliu į Klaipėdą: skundžiasi, jog virto purvynu | Diena.lt

GYVENTOJAI PIKTINASI KELIU Į KLAIPĖDĄ: SKUNDŽIASI, JOG VIRTO PURVYNU

Kelias, kuriuo kasdien iš Ketvergių pro Lėbartus į Klaipėdą važiuoja daugybė automobilių, savaitės pradžioje buvo virtęs purvynu. Jį užteršusios bendrovės vadovas tikino, kad kaltas lietingas oras.

Dažną dieną namo ar į kapines važiuojantys žmonės jau seniai mato šiuo keliu zujančius savivarčius, jie suka į Toleikių gatvę, kurioje yra bendrovės "Klaisvita" teritorija.

Panašu, kad iš plėstis ketinančios logistikos įmonės, esančios greitkelio Klaipėda–Kaunas pradžioje, į bendrovės teritoriją savivarčiai veža nukastą gruntą.

Toleikių gatvė nėra asfaltuota, tad nenuostabu, kad sunkvežimiai didžiuliais savo ratais į regiono kelią išveža nemažai purvo. Savaitgalį storai moliu aplipusi juosta driekėsi iki pat posūkio į Šilutės kelią.

Pirmadienį pasipiktinę šia situacija žmonės ėmėsi skųstis Klaipėdos rajono policijai.

Žinia apie užterštą gatvę pasiekė ir bendrovės "Kelių priežiūra" darbuotojus. Ši įmonė prižiūri regiono kelius.

Bausti teršėjų ar pareikalauti nuvalyti užterštą kelią šios įmonės darbuotojai negali, jeigu teršėjai nevalytų kelio, "Kelių priežiūrai" tektų tai padaryti savo pajėgomis.

Įmonės "Klaisvita" direktorius Virginijus Vitkus patikino, kad kalčiausi šioje situacijoje – lietingi orai.

"Tikra tragedija! Jeigu ne lietus, nieko panašaus nebūtų. Valome gatvę kiekvieną dieną. Ir šiandien galite pažiūrėti, toje vietoje šepetys stovi. Plauti sunkvežimių ratų galimybės nėra, ne Šveicarijoje gyvename. Bet valyti valome. Nematau čia problemos, su tuo susiduria visos įmonės", – tikino įmonės vadovas.

Orai tikrai nepadeda bendrovės darbuotojams. Savaitės pradžioje kelias buvo toks purvinas, kad "Kelių priežiūros" darbuotojas buvo priverstas sustabdyti savivarčius ir informuoti apie tai policiją.

Kelio valymas tapo kasdienybe, antroje savaitės pusėje čia jau buvo kur kas geresnė padėtis.

GALERIJA

  • Gyventojai piktinasi keliu į Klaipėdą: skundžiasi, jog virto purvynu
  • Gyventojai piktinasi keliu į Klaipėdą: skundžiasi, jog virto purvynu
  • Gyventojai piktinasi keliu į Klaipėdą: skundžiasi, jog virto purvynu
  • Gyventojai piktinasi keliu į Klaipėdą: skundžiasi, jog virto purvynu
  • Gyventojai piktinasi keliu į Klaipėdą: skundžiasi, jog virto purvynu
Vytauto Liaudanskio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (17)

Nuomone

Visos Klaipėdos gatvės vienos duobės. Kartą liepojos g. Vos nepraradau rato įkritus į duobę, kuri atsivėrė šalia šulinio. Greitis buvo gal 30.čia normalu? Kasdien laužyti mašiną reikia per šulinius ir duobes. Užknisa. Savivaldybė turėtų apmokėti už mano auto remontą

>

"Zinia pasieke "keliu prieziuros darbuotojus"", ... Kaip manot, uz ka "jie" jama alga,ir nemaza alga ?Kad priziuri kelius,ar kad klauso ziniu ?

Tika

tokius vadovus reikia griežtai bausti, kaltina matai jis lietingus orus. Pasistatykite plovyklas ir plaukite ratus čia jūsų pareiga. Įsivaizduojate, kad tik nusiplovus mašiną pravažiuoji pro tokį ruožą, mašiną iškart kaip visiškai neplauta. Tai kodėl žmonės turi kentėti, jiems gi nuostoliai ir vėl važiuoti į plovyklą. Tokiems vadovams uždėti nuo 10000 eurų baudą ir lai galvoja kaip spręsti tą problemą. Po kelių dienų atvažiuoti jei problema neišnyko bauda 1,5 karto didesnė ir taip kol nebus pašalinta. Pas mumis labai terliojasi su tokiais teršėjais, o kenčia eiliniai piliečiai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS