I. Šakalienė pranešė išeinanti iš darbo | Diena.lt

I. ŠAKALIENĖ PRANEŠĖ IŠEINANTI IŠ DARBO

Ilgus metus Klaipėdos miesto savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vadove dirbusi Irena Šakalienė pranešė kolegoms naujieną – tai buvo paskutinė jos darbo diena.

„Gerbiamieji, šiandien – paskutinė mano darbo diena savivaldybėje. Nuoširdžiai dėkoju jums už gražų, dalykinį bendradarbiavimą. Kartu per tuos ilgus metus įgyvendinome daug gražių projektų. Visų mūsų pastangų dėka miestas keičia savo veidą, gražėja miesto viešosios erdvės. Sėkmės jūsų darbuose… Iki susitikimų kitame amplua. Pagarbiai, Irena Šakalienė“, – išplatino trumpąsias žinutes valdininkė.

Pakalbinti jos telefonu nepavyko. Mobiliojo ryšio telefonu ji neatsiliepė, darbo laidinis telefonas visą laiką rodė trumpą signalą. Todėl sužinoti priežastį, dėl kurios moteris išėjo iš darbo, nepavyko.

I.Šakalienė pastaruoju metu buvo nepasiekiama, susisiekti su ja buvo itin sudėtinga. Moteris ilgokai sirgo, bet ir tuo metu, kai būdavo darbe, žurnalistams buvo sunkiai pasiekiama.

Netrukus į pensiją bus išlydėta ir I.Šakalienės pavaduotoja Irena Nachčiunova.

Rašyti komentarą
Komentarai (31)

PAAIŠKINU

tokios kaip klaipėdos šakalienė, nėda daugiau niekur pasaulyje, tik klaipėdoje. Kai kaune turėsite nuosavą šakalienę, tai apie ją ir skaitysite, o kol kas skaitykite apie šitą, dar galite skaityti apie jos šakalį, tas dar didesnis svolačius. Greitu laiku apie jį bus daug juokingų rašinių ...

PAAIŠKINKIT

Kam Kaune ìdomu apie Klaipėdos Šakalienę ?! "Kauno dienoje" norim rasti žinias apie Kauno gyvenimą bei apie Lietuvos reikalus...

T

Pagaliau,gal po jos ir kiti eis lauk,nes ten jų pilna po 30 metų dirbančių.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS