Internautai ūžia dėl kurioziško vaizdo: vaikai priversti žaisti krepšinį autobusų stotelėje | Diena.lt

INTERNAUTAI ŪŽIA DĖL KURIOZIŠKO VAIZDO: VAIKAI PRIVERSTI ŽAISTI KREPŠINĮ AUTOBUSŲ STOTELĖJE

Socialiniuose tinkluose internautai dalijasi kurioziniais vaizdais iš vieno šalies kaimo, kurio vaikai priversti krepšinį žaisti autobusų stotelėje.

Vienas – dviejuose. Taip feisbuko vartotojai įvardija situaciją Purvėnų kaime. Vaizdo įraše matyti, kad prie kelio esanti aptrupėjusio asfalto aikštelė tenkina įvairius gyventojų poreikius. Čia pat vaikai gali žaisti krepšinį, o senolės paviljone laukia autobuso.

Dvylika kilometrų nuo Mažeikių esančiame kaime gyvena vos 220 žmonių. Mažeikių apylinkės seniūnijos seniūnas Mantas Badaukis tikino, kad vaikų kaime – itin mažai.

Svetimiems tai gali atrodyti kvailai.

„Mačiau ir aš, kad feisbuke plinta įrašas, bet niekas nesidomėjo iš esmės, kaip viskas yra. Seno asfalto aikštelė čia yra nuo sovietinių laikų. Joje pati bendruomenė prieš kelerius metus sumontavo krepšinio stovus, kad vaikams būtų kur pažaisti. O stotelė atsirado laikinai, kad vaikams nereikėtų eiti pusantro kilometro iki pagrindinio kelio. Buvo didelė problema – vaikai autobuso laukdavo laukuose, lietuje ir vėjyje“, – pasakojo seniūnas.

Nors paviljonas atrodo it naujas, pasirodo, seniūnija jį išsiprašė iš rangovų, kurie šiuo metu keičia senus paviljonus pačiuose Mažeikiuose.

Mantas Badaukis / Redakcijos archyvo nuotr.

„Jis tik atrodo gerai, o iš tiesų buvo išmontuotas. Paprašėme, kad mums atiduotų ir sumontuotų bent kuriam laikui, kol nėra kitų galimybių. Išprašėme iš autobusų parko administracijos ir  kad autobusai užsuktų į patį kaimo centrą, nors ir ne itin daug jų važiuoja per savaitę. Mes ir taip laimingi, kad nors ką gavome. Svetimiems tai gali atrodyti kvailai. Juk Europoje gyvename. Bet sukamės iš padėties taip, kaip galime“, – pasakojo seniūnas.

M.Badaukis tikino, kad socialinių tinklų vartotojų pašaipos jo neskaudina.

„Krepšinio aikštelė suplanuota kitoje vietoje, kur vyksta kaimo bendruomenės šventės, ten yra įrengti alpinariumai, sutvarkyta aplinka. Bet infrastruktūrai įrengti reikia 30 tūkst. eurų. Tas projektas vis tiek bus įgyvendintas, tik tam dar reikia laiko. Krepšinio stovus išmontuosime ir perkelsime. Savivaldybė mums yra suteikusi viltį, kad dar šiais metais krepšinio aikštelė bus“, – paaiškino seniūnas.

GALERIJA

  • Internautai ūžia dėl kurioziško vaizdo: vaikai priversti žaisti krepšinį autobusų stotelėje
  • Internautai ūžia dėl kurioziško vaizdo: vaikai priversti žaisti krepšinį autobusų stotelėje
  • Internautai ūžia dėl kurioziško vaizdo: vaikai priversti žaisti krepšinį autobusų stotelėje
Stop kadras
Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Daivai Šideikienei

Nusiraminkit. Kol pati buvote taryboje, nieko nenuveikėte mažeikiškių labui. Apart skundų rašinėjimo...

Daiva

Taip sugalvoti ir įgyvendinti tokį ,,projektą'', kad krepšinio aikštelę įrengti autobusų stotelėje arba autobusų stotelę įrengti krepšinio aikštelėje gali tik toks seniūnas , kuris turi įgijęs tris aukštuosius išsilavinimus: 2012 metais baigė Šiaulių universitetą- statybos inžinerija 2012 metais baigė Šiaulių universitetą - viešasis valdymas 2012 metais baigė Šiaulių universitetą - ekonomika Verta žinoti ir tai ,kad yra partijos ,, Laisvė ir teisingumas'' ugdytinis.

Anonimas

Jo.. kaip visda i pievas...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS