Joniškės kapinėse – atnaujinimo darbai | Diena.lt

JONIŠKĖS KAPINĖSE – ATNAUJINIMO DARBAI

Penktadienį Joniškės kapinėse prasidėjo lietaus nuotekų tinklų rekonstravimo darbai, kurie truks šešis mėnesius. Tikimasi, kad darbus pavyks spėti atlikti laiku ir didelių trukdžių lankytojams jie nesukels.

Klaipėdos kapinių priežiūros tarnybos vadovės Daivos Breivės teigimu, viena kapinių pusė jau sutvarkyta, tad dabar darbai persikėlė į kitą.

"Yra vykdomas projektas dėl lietaus nuotekų tinklų statybos darbų. Kaip žinote, dešinėje kapinių pusėje jau yra viskas suremontuota, sutvarkyta, todėl darbai persikėlė į kairę pusę. Prieiti prie kapaviečių gali būti kažkokių trukdžių. Jei viename takelyje bus atliekami darbai, gali būti, kad būtent tuo takeliu negalės pasinaudoti, tačiau prie kapaviečių galės prieiti iš kitos pusės", – pasakojo D.Breivė.

Pašnekovė sakė, kad darbai truks pusę metų, tačiau norimo rezultato verta palaukti.

"Darbams numatyti šeši mėnesiai. Rangovo buvo prašoma, pagal galimybes, kuo mažiau apriboti teritoriją, bet kai kasamos duobės, reikia paisyti didesnio saugumo, todėl atsitverti būtina. Lėbartuose, kai darėme trasą, nebuvo kažkokių didelių nesklandumų, žmonės buvo supratingi, o dabar ten gražu, sausa, tvarkinga", – kalbėjo kapinių priežiūros tarnybos vadovė.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Klaipėdietis

Vadovei siūlyčiau pasivaikščioti po Lėbartų kapines ir "pasigėrėti" taip vadinama tvarka. žolė šienauta kur kliuvo, kur nekliuvo. Vietomis nenupjauta, o išpešiota. Aukštis vos ne iki juosmens. Taip apleistų kapinių dar neteko kelis dešimtmečius matyti.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS