Jono kalnelyje – išbyrėję akmenys | Diena.lt

JONO KALNELYJE – IŠBYRĖJĘ AKMENYS

Jono kalnelyje, pėsčiųjų taku vaikštinėjęs klaipėdietis aptiko išbyrėjusius šio tako akmenis. Nors rangovas jau informuotas apie situaciją ir vieta bus sutvarkyta, kyla klausimų, kaip apskritai akmenys išbyrėjo ir ar tai – ne vandalų darbas?

Apie problemą Jono kalnelyje klaipėdietis pranešė Klaipėdos savivaldybės svetainėje, „Praneškite apie problemą mieste“ skiltyje.

„Perėjus tiltą prie Jono kalnelio, pėsčiųjų tako akmenukai išbyrėję kažin kur“, – rašė klaipėdietis.

Jam buvo atsakyta, kad rangovas jau informuotas, o tako grindinys bus sutvarkytas.

Klaipėdos savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vedėja Inga Kubilienė patvirtino, kad vieta bus sutvarkyta iki Kovo 11-osios šventės, ir patikino, kad tai tikrai ne chuliganizmo atvejis.

„Akmenų sutvirtinimas vyko keletą kartų ir žiemą. Kadangi jie buvo tvirtinami žiemą, ilgai neišsilaikydavo. Reikėdavo kelių dienų, kad pabetonuotų tą vietą. Dabar planuojame tvirtesnį sutvirtinimą. Tikrai dažnai šioje vietoje penki granito akmenys „išsilaksto“, – tvirtino I. Kubilienė.

Anot jos, kiekvienai problemai yra skirtingi rangovai. Vieni tvarko dangą, kiti akmenis.

„Viską, kas susiję su dangomis, tvarko vienas rangovas, asfaltą – kitas, o kai dėl suolų ir jų atnaujinimo – dar kitas rangovas. Kiekvienam jų jau sparčiai duodami užsakymai darbams atlikti arba pašalinti tai, kas sulūžę. Pavasarį darbai tikrai labai suintensyvėja“, – sakė I. Kubilienė.

Ji taip pat pasakojo, kad tiek sausį, tiek vasarį buvo sparčiai tvarkomos duobės mieste. Jų ypač apstu pietinėje ir šiaurinėje miesto dalyje.

„Tas procesas yra nuolatinis, kiekvieną mėnesį tas pats ir dar daugiau“, – sakė I. Kubilienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

Pora pastabų:

1. Įdomu, kodėl KAUNO dieną rašo apie KLAIPĖDOS grindinių problemas?? 2. Dabar veikia "new norm" įstatymai - kai vieni (už L DIDELIUS €€€) tvarko miestus, gal labiau daro Euroremontą Lietuvoje, -- kiti (= visokie degradai ir INVAZINIAI parazitai) lygia greta NEBAUDŽIAMI vandalizuoja ką tik sutvarkytas viešąsias erdves.!! Bet daugumai "padorių" LT gyventojų tai visai NEtrukdo, kaip matome ((( tik retas piktinasi..

Anonimas

Kokia buvusi Lenino aikštė siaubingos būsenos!!!! Na ir kas, kad ten žada būti požeminis parkingas? Kada dar jį pradės statyti? Ò gyvenimas tęsiasi ir kiek metų toks šlykščiausias aplaidumo rezultatas! Nei vienam kaime Lietuvos centrinė aikštė nėra apleista tiek kiek Klaipėdoje. Laiptai nutrupėję, plytelės atšokosios, grynai kaip kokiam Rusijos glubinkoj, gėda! Ir už ką valdinkai gauna algas? Atleisti tokius ir kuo greičiau!

Jonas

Kuo greičiau atleisti Kubilienę, nes niekados tiek nebuvo problemų mieste kaip prie šitos personos.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS