Kas išdraskė medinį pajūrio taką? | Diena.lt

KAS IŠDRASKĖ MEDINĮ PAJŪRIO TAKĄ?

Klaipėdos paplūdimius prižiūrintys darbuotojai kasdien sulaukia nemalonių siurprizų. Vandalai nuolat gadina tualetų įrangą, aprašinėja jų sienas. O vakar ryte Giruliuose jie rado išardytą medinį taką.

Akivaizdu, kad ties nudistų paplūdimiu darbavosi stiprūs ir pikti asmenys. Medvaržčiais prie konstrukcijų pritvirtinti mediniai segmentai buvo raute išrauti ir išmėtyti į skirtingas puses.

Kam panižo rankos, kodėl norėta sunaikinti tai, kas buvo padaryta visų patogumui, galima tik spėlioti.

Šiuo neseniai įrengtu taku iki nudistų paplūdimio galima buvo ateiti net iš Melnragės.

„Ankstesniais metais vis sulaukdavome šio paplūdimio lankytojų paklausimų, kada ir čia įrengsime medinius takus. Šiemet, kai juos padarėme, išgirdome priekaištų. Esą kopose nuogi besikaitinantys poilsiautojai nepatenkinti, kad takais vaikšto kiti žmonės ir į juos žiūri. Nuogi kaitintis mėgstantys asmenys aiškino, kad būtent takai kalti, kad į šią zoną ateina daugiau žmonių, kurie nėra linkę išsirengti“, – pasakojo biudžetinės įstaigos „Klaipėdos paplūdimiai“ Melnragės–Girulių tvarkymo skyriaus vadovas Marius Maliorius.

Pasižymėjo: tualetų sienas vandalai margina ir markeriais, ir purškiamais dažais. „Klaipėdos paplūdimių“ nuotr.

Nors versija, kad čia „pasidarbavo“ įpykę nudistai, nėra patvirtinta, sunku suprasti, kas dar ir kodėl galėjo išardyti apie 20 metrų tako.

Norime naudotis patogumais, bet nemokame jų saugoti.

Vakar įmonės meistrai sutvarkė taką, o paplūdimių gelbėtojai ragina poilsiautojus nenutylėti, jei mato vandališkai besielgiančius asmenis.

Pagalbos galima kreiptis ne tik į policiją, bet ir į gelbėtojus.

Nuo paikų žmonių kenčia visi viešieji paplūdimių tualetai. Kiekvieną rytą atėję į darbą Klaipėdos paplūdimius prižiūrintys darbuotojai randa vis labiau aprašinėtas sienas, sulaužytus ar pavogtus muilo dozatorius, nuplėštas lempas.

„Labai liūdna ir pikta dėl to. Norime naudotis patogumais, bet nemokame jų saugoti. Kol išugdysime poilsiautojų sąmoningumą, praeis labai daug laiko. Manau, svarbu, kad visi būtume neabejingi ir sudrausmintume chuliganus“, – kalbėjo „Klaipėdos paplūdimių“ direktoriaus pavaduotojas Aleksandras Siakki.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Tiesa

DIEVAS ZMOGU ISVARES IS ROJAUS I ZEME APRENGE JUOS DRABUZIU O VELNIAS SIANDIEN ZMONES BAIGIA VISAI NURENGTI,O KAD NEATRODYTU VISAI NUOGI,TAI TA KUNA RAIZO ZENKLAIS,PAVEIKSLAIS. KLAUSIMAS KAS TU ZMONIU TEVAS? AR KUREJAS DIEVAS! AR TEVAS VELNIAS! Zeme atiduota 6000 metu Liucifieriui Tai nera ko ir stebetis kad toks bordakas zmoniu galvose. O tu Dievo vaike Eik gyvenk ir taip nedaryk kaip tie nuogaliai ar lauzytojai daro. Jie savo laiko pabaigoje. Todel ir PROTEJA VISAIS GALAIS. Pirmiau kur zmogus miegojo kabodabo ant sienos KRYZIUS Siandien kaboja DEZE-kuri ir maitina zmogaus smegenis ir sirdi. Tai tiek tos Tiesos ,o spresti jums skaitytojai

Anonimas

Zmones kurie nusimeta rubus nuo saves Man primena Sv.rasto vieta Kada zmogus isproteja,jis pleso ruba nuo saves Nes tas jame esantis velniu Legionas liepia taip daryti. Dievas zmogu APRENGE O krites angelas LIUCIFIERIUS ji NURENGE.

kodel klausinejamas

Skaytitojas, ir kodel klaustukai pavadinime ar abejonama kas rašoma??
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS