Klaipėdiečius siutina duobės gatvėse | Diena.lt

KLAIPĖDIEČIUS SIUTINA DUOBĖS GATVĖSE

Po žiemos gatvėse atsivėrusios duobės klaipėdiečius varo iš proto. Gyventojai įvairiose vietose fiksuoja įgriuvas ir asfalto duobes.

„Senosios Smiltelės gatvėje atsivėrė nemaža duobė, na, tarp kitų mažesnių kraterių“, – apie duobę internetu žmogus pranešė Klaipėdos miesto savivaldybei.

Kitas gyventojas informavo, kad ties 35 Nendrių gatvės namu žioji nemaža duobė. Dar vienas pranešimas skriejo iš Bandužių gatvės, gyventojai fiksavo asfalto duobes visame rajone.

Slengių gatvės gyventojai taip pat piktinosi, kad arterija po žiemos tapo tragiškos būklės, ja esą neįmanoma važiuoti nelaužant automobilio.

Klaipėdos miesto tarybos ir mero sekretoriato vyr. specialistė Aušra Lukauskienė aiškino, kad avarinės duobės miesto gatvėse yra tvarkomos nuolat, taip pat – ir žiemą. Duobės lopomos šaltu asfaltu.

„Šiaurinėje miesto dalyje šių metų sausio ir vasario mėnesiais vykdyti darbai Klaipėdos, Burių gatvėse, duobės tvarkytos Pamario gatvės ruože nuo Burių iki P.Lideikio gatvės. Duobės remontuotos Šlaito, Turistų, Vasarotojų gatvėse. Kelininkai dirbo ir P.Lideikio, Kalvos, Medžiotojų gatvėse. Buvo suremontuota Jaunystės ir Rūko gatvių sankryža“, – atliktus darbus išvardijo A.Lukauskienė.

Duobės užlygintos Bangų, Priestočio, Mokyklos, S.Dariaus ir S.Girėno gatvėse. Pavasarinio remonto sulaukė ir miesto centre esančios gatvės – S.Daukanto ir J.Karoso, Naujoji Uosto. Asfalto duobės lygintos Šviesos gatvėje ir Liepojos plente.

„Informaciją apie gatvių dangose atsiradusias duobes savivaldybei pateikia rangovai, aptikę jas nuolatinių apžiūrų metu, taip pat gaunami gyventojų pranešimai. Užsakymai vykdyti darbus rangovams pateikiami nedelsiant“, – aiškino A.Lukauskienė.

Pietinėje miesto dalyje duobių tvarkymo darbai vyko Debreceno, Smiltelės, Vingio, Senojoje Smiltelės gatvėse, Šilutės plente.

Kelininkai darbavosi Vyturio gatvėje ir Baltijos prospekte, duobės lygintos Laukininkų, Nidos, Kalnupės, Žalgirio, Minijos, Sausio 15-osios, Birutės, Bijūnų, Varpų gatvėse. Remonto sulaukė ir Taikos prospektas bei tokios gatvės kaip Lypkių, Nendrių ir Nemuno.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

klp

Tik Klaipėdoje niekas nemoka gatvių tiesti.Ir tik Klaipėdoje duobės.O duobių nėra,kur nėra asfalto.Gal buduliui laikas grįžti į Švedijos vištides a savo kaimą ir džiaugtis gyvenimu be duobių.

A. V

Švedijoje žiemos irgi būna. Bet po žiemos kažkaip tai nematau duobių gatvėse. Gal pirma reikėtų Klaipėdoje išmokti tiesti naujas gatves kokybiškai.Bet kokybiškai gatvių nenutiesi jei bus korupcija ir vagystės.

Realistas

Ką visai jau ku ku nuo sėdėjimo? Kažką prasmingo ar naudingo gyvenime nuveikit. Visi kalti dėl visko. Dėl žiemos,žvyrų,duobių ir t.t. Gal užteks verkt per klaviatūra. Gal pradėk mastyti....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS