Klaipėdietei trūko kantrybė: kodėl reklaminiai lankstinukai metami tik į jos pašto dėžutę? | Diena.lt

KLAIPĖDIETEI TRŪKO KANTRYBĖ: KODĖL REKLAMINIAI LANKSTINUKAI METAMI TIK Į JOS PAŠTO DĖŽUTĘ?

Daugiabutyje gyvenančiai klaipėdietei trūko kantrybė – į jos pašto dėžutę metama daugybė vienos parduotuvės reklamų lankstinukų, o kaimynai negauna nė vieno. Moteris prašo pakeisti juos pristatantį darbuotoją, nes dėl perkrautos pašto dėžutės ji laiku negauna sąskaitų.

Iš pradžių manyta, kad paštininkas suklydo ir reklamas į vieną pašto dėžutę sumetė netyčia. Tačiau situacijai kartojantis nuomonė pasikeitė.

„Gyvenu Naujakiemio g. 19, butas – antroje laiptinėje. Neseniai atsirado toks gudrus „Iki“ reklamų pristatytojas. Sykį iš savo pašto dėžutės ištraukiau net septynis reklaminius lankstinukus. Nebeliko vietos sąskaitoms sumesti. Ar tas žmogus žino, kad kiti kaimynai negavo nė vieno lankstinuko? Tai vyksta jau kurį laiką. Iš pradžių maniau, kad žmogus apsiriko, bet ši gudrybė toliau praktikuojama“, – piktinosi Janina.

Klaipėdietė nežino, ar ir kitose laiptinėse panaši situacija. Tačiau viliasi, kad asmuo nustos taip elgtis.

Klaipėdietė nežino, ar ir kitose laiptinėse panaši situacija. Tačiau viliasi, kad asmuo nustos taip elgtis.

„Noriu, kad daugiau taip nesielgtų ir išnešiotų reklaminius lankstinukus visiems vartotojams, kaip pridera, o jeigu tai neįmanoma, tegul pakeičia paštininką kitu, kuris dirbtų atsakingai“, – siūlė moteris.

Lietuvos pašto Komunikacijos projektų vadovas Lukas Zadarackas patikino, kad reklaminę medžiagą nešioja ne Lietuvos pašto darbuotojai.

„Iki“ prekybos tinklo lankstinukų Lietuvos pašto laiškininkai neišnešioja. Tai atlieka kitų bendrovių, rinkoje teikiančių reklamos išnešiojimo paslaugas, darbuotojai. Dėl to pakomentuoti šio atvejo negalėtume“, – trumpai atsakė L. Zadarackas.

„Iki“ Komunikacijos skyriaus vadovė Gintarė Kitovė teigė, kad lankstinukai į pašto dėžutes nemetami.

„Į pašto dėžutes savaitės akcijų leidinių neplatiname. „Iki“ akcijų leidinius platiname parduotuvėse. Mums rūpi tvarumas, todėl spausdiname tiek leidinių, kiek reikia prekybos vietoms, kad klientai galėtų pasiimti leidinį patys“, – informavo G. Kitovė.

Neatmetama versija, kad lankstinukus į svetimas pašto dėžutes sumeta ir patys gyventojai, norintys atlaisvinti savąsias.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

jo

pašto dėžutė būtų aktualu jeigu pas mus būtų paštas. Bet jo jau beveik nėra - liberkonservės pasistengė kad nusigyventu..Laikraščių prenumeratų kainos kosminės. Kad ir kaip norėtum negali sau to leist.. šiaip pagalvojus kad jei pas mus apsiverstų kaip Ukrainoj, tai isivaizduokit kaip būtų jeigu būtų: tik pyst ir dingsta elektra, išsijungia internetas, bankomatai, prekybos centrai..Lieka tik radijas ir tai iki kol turėsi batereikiu Va jums ir tokia dėžutė praverstu kad kažkas parašytu ir atsiūstu pranešimus. Nuo vaikų, tėvų, giminių ar valdžios

Hm

Manau, kad ši kaimynė yra užknisančio tipo kaimynė ir žmonės tiesiog netingi jai parnešti reklamas iš parduotuvės ir sudėti į pašto dėžutę, kad užsiknistu, kaip ji knisa kitus :D O sąskaitos į pašto dėžutę... Pašto dėžutės jau aplamai beveik nebe turi prasmės būt pakabintos.

Vaizdo kamerų reikia

Kadangi miestuose, laiptinėse nesaugumas padidėjęs, jos turi būti privalomos - viena kabinama taip, kad matytųsi, kas įėjo neteisėtai (visrakčiu duris atidaręs), ir ką veikia įėjęs; kita - ką pašaliniai daro jiems nepriklausančiose dėžutėse.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS