Klaipėdoje griaus kelis statinius | Diena.lt

KLAIPĖDOJE GRIAUS KELIS STATINIUS

Jau greitai uostamiestyje bus griaunami penki apleisti ir fiziškai nusidėvėję statiniai. Kiek truks griovimo darbai, kol kas nėra žinoma, tačiau gyventojai, vykstant šiems darbams, nepatogumų patirti neturėtų.

Klaipėdos savivaldybė šią savaitę paskelbė, kad bus griaunamas lauko tualetas, esantis Garažų g. 6, gelžbetoninės atramos prie Turistų g. 1, sandėlis prie Gedminų g. 3, požeminio kiemo rūsys Klaipėdos lopšelio-darželio "Čiauškutė" teritorijoje ir tualeto pastatas Liepojos g. 1.

Griovimo darbų planuojama ir Smiltynėje.

Savivaldybės Miesto tvarkymo skyriaus vyriausioji specialistė Laima Jūrevičienė nurodė, kad šiuo metu dar nežinoma, ar vietoje nugriautų statinių kada nors iškils nauji.

Ketvirtadienį statiniai dar nebuvo pradėti griauti, bet tądien darbininkai jau pradėjo darbus.

"Gyventojams jie įtakos nelabai teturės. Statiniai yra fiziškai nusidėvėję, dėl to ir reikia juos nugriauti. Miesto tvarkymo skyrius valo, tvarko, griauna, o informacijos, kad ką nors statysime ar darysime, neturime. Kadangi užsakymą davėme antradienį, jau greitai prasidės judėjimas. Griovimas vyks palaipsniui, pagal savo pajėgumus bus nustatytas eiliškumas. Kiek žinau, Smiltynėje griaus paskiausia", – teigė L.Jūrevičienė.

Pasak pašnekovės, griovimo darbai turėtų būti atlikti per du mėnesius nuo užsakymo. Juos atliks bendrovė "Kasaudra".

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

o tai trūbadūro hata neprilyginta lauko tuoletui

seniai laikas nugriauti, prisidirbes čia iki kaklo, laikas vėl ant macuičių kalnelio pakilti

Magyla

Tik nelieskit Baltijos kinoteatro! Tai - miesto vizitinė kortelė, miesto įžymybė! Kodėl šiai Klaipėdą garsinančiai vietai vis dar nesuteikiamas paveldo statusas?

pirmi eilėje

šakalienės donelaičio namai

SUSIJUSIOS NAUJIENOS