Klaipėdos paplūdimiuose būta incidentų | Diena.lt

KLAIPĖDOS PAPLŪDIMIUOSE BŪTA INCIDENTŲ

Klaipėdos paplūdimiuose būta nemalonių incidentų, kurių metu teko kviesti ir pareigūnus, ir medikus. Nors birželį vykusios šventės ir renginiai praėjo ramiai, neatmetama, kad, grįžtant vasariškam karščiui ir paplūdimį užplūdus lankytojų srautams, nelaimių taip pat gali daugėti.

„Klaipėdos paplūdimių“ gelbėtojų vadovas Aleksandras Siakki pasakojo, kad praėjusią savaitę girtas asmuo mėgino nušokti nuo gelbėtojų apžvalgos bokšto, tačiau buvo sustabdytas.

„Teko kviesti policijos pareigūnus į Pirmąją Melnragę. Labai stipriai girtas asmuo norėjo maudytis, taip pat norėjo nušokti nuo apžvalgos bokštelio, tad teko iškviesti pareigūnus ir jiems jį perduoti“, – sakė A. Siakki.

Anot jo, Joninės praėjo ramiai. Kadangi buvo vėsu, tad ir lankytojų paplūdimiuose būta mažai. Tačiau antradienį vėl prireikė pagalbos – šį kartą buvo kviestas greitosios medicinos pagalbos ekipažas.

„Teko kviesti greitąją, nes poilsiautojas, žaisdamas tinklinį, susilaužė nosį. Gal susidūrė ar nukrito ir gavo traumą. O šiaip laukiame šio savaitgalio. Bus šventės“, – kalbėjo A. Siakki.

Sinoptikai prognozuoja, kad šį savaitgalį gali būti visko – ir karščių, ir lietaus. Penktadienį oro temperatūra sieks apie 27–28 laipsnius šilumos, šeštadienį – apie 19–20, o sekmadienį šils iki 23–24 laipsnių.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS