Klaipėdos pareigūnai dalijo gėles ir šypsenas | Diena.lt

KLAIPĖDOS PAREIGŪNAI DALIJO GĖLES IR ŠYPSENAS

Šiandien patikros postuose policijos patruliai automobilius, kurių salonuose sėdėjo moteris, stabdė su šypsena. Kovo 8-osios proga klaipėdietėms pareigūnai išdalijo tūkstantį tulpių.

„Ankstesniais metais šiai šventei paminėti būdavo rengiamos atskiros priemonės, šiemet dėl galiojančio karantino akcija gerokai mažesnė – gėlės, laikantis visų karantino reikalavimų, dalytos tik judėjimą tarp savivaldybių kontroliuojančiuose postuose sustabdytoms vairuotojoms. Visoje Klaipėdos apskrityje išdalyta daugiau nei tūkstantis tulpių žiedų“, – apie akciją pasakojo Klaipėdos policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyriausioji specialistė Asta Kažukauskienė.

Moterims tikrai pakėlėme nuotaiką.

Pareigūnai stengėsi stabdyti ne tik tas mašinas, kurias vairavo moterys, bet ir prieidavo prie tų, kuriose klaipėdietės sėdėjo keleivio pusėje.

Moterys plačiai šypsojosi ir dėkojo už parodytą dėmesį, kitos aikčiojo, kad pirmadienį iš pareigūno gauta gėlė buvo pirmoji Kovo 8-ąją.

„Gėlės dalytos visoje Lietuvoje. Apsispręsta, kad ir karantino metu reikia tokių akcijų. Moterims tikrai pakėlėme nuotaiką“, – pastebėjo Klaipėdos kelių policijos tarnybos viršininkas Mindaugas Džermeika.

Mindaugas Džermeika / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Dalį vairuotojų patruliai tikino pažinę iš tolo. Per karantiną uostamiesčio prieigose dirbusiems pareigūnams kai kurios mašinos jau įsiminė. Jų savininkės kas rytą važiuoja į darbą Klaipėdoje, tad su budinčiaisiais postuose jau sveikinasi lyg su pažįstamais.

Geltonų tulpių žiedų gavo ne tik jaunos miestietės. Policijos pareigūno dovanota gėlė ypač nustebino garbaus amžiaus klaipėdietę – ją netikėtai pasveikino vienoje Tauralaukio gatvių. Moterį tuo metu kažkur mašina vežė artimieji, močiutė net aiktelėjo, sulaukusi sveikinimo Moters dienos proga.

GALERIJA

  • Klaipėdos pareigūnai dalijo gėles ir šypsenas
  • Klaipėdos pareigūnai dalijo gėles ir šypsenas
  • Klaipėdos pareigūnai dalijo gėles ir šypsenas
  • Klaipėdos pareigūnai dalijo gėles ir šypsenas
  • Klaipėdos pareigūnai dalijo gėles ir šypsenas
  • Klaipėdos pareigūnai dalijo gėles ir šypsenas
Vytauto Liaudanskio nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (16)

Yu

Turės kaip nurašyt pinigis

Durni

Policininkams algas būtumėt pakėlę už tuos pinigus.

eikit tik..durniai..

nieko jums nereik tik trolint. Visai faina akcija..Eikit galvas isisplaut gal normaliau galvot praėsit asilai
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS