Klaipėdos parkuose – apstu vandens: kai kur apsemtos ir vaikų žaidimų aikštelės | Diena.lt

KLAIPĖDOS PARKUOSE – APSTU VANDENS: KAI KUR APSEMTOS IR VAIKŲ ŽAIDIMŲ AIKŠTELĖS

Po savaitgalį vykusių liūčių įvairiose uostamiesčio vietose vis dar apstu vandens. Itin daug jo žmonės šiuo metu pastebi miesto parkuose. Kai kuriuose apsemtos ne tik vejos, takeliai, bet ir vaikų žaidimų aikštelės.

Viena moteris feisbuko grupėje „Tvarkau Klaipėdą“ pasidalijo vaizdais iš Sąjūdžio parko. Nuotraukose matyti viduryje pėsčiųjų ir dviračių tako telkšančios balos, o veja atrodo lyg nedidelis vandens telkinys.

„Sąjūdžio parkas prie Jūrininkų prospekto. Čia statybos brokas ar ne? Kai pabaigė takelį, nelijo, dabar po lietaus – plati ir didelė bala. Apeiti neįmanoma, pieva irgi patvinusi“, – rašė nuotrauka pasidalijusi moteris.

Po jos įrašu vieni komentatoriai svarstė, jog taip atsitiko dėl to, kad gruntas nespėjo sugerti vandens, kiti tvirtino, kad tai – brokas, kurį paliko parko takus naujinę darbininkai.

Artėja ruduo, lietingų dienų dar tikrai bus, tad problemą reikėtų spręsti nedelsiant.

Dar vienos apsemtos vietos nuotraukomis pasidalijo „Klaipėdos“ skaitytoja, kuri su sūnumi lankėsi Malūno parke. Moterį labai nustebino, kad neseniai sutvarkytame parke vaikų žaidimų aikštelė – visiškai apsemta. Niekur kitur čia tokių didelių balų nėra.

„Prie vaikams skirtos aikštelės yra suoliukai, ant kurių galima pasėdėti, kol vaikai laipioja ar žaidžia kitus žaidimus. Tačiau dabar vaizdas stulbinantis – aplink tuos suoliukus telkšo didžiulė bala. Vaikai laipioja ne tam skirtose vietose, o būtent ant tų suoliukų, nes daugiau nėra kur kojos padėti. Artėja ruduo, lietingų dienų dar tikrai bus, tad problemą reikėtų spręsti nedelsiant“, – kalbėjo moteris.

Galima tik spėti, dėl kokių priežasčių prisikaupė daug vandens – nekokybiškai įrengto drenažo ar kitų techninių kliūčių. Daugelis sutinka, kad problemos nesprendžiant, žala miesto turtui laikui bėgant tik augs.

Apie šią problemą miesto valdininkų vakar pakalbinti nepavyko – visi taip užsiėmę, kad nesiteikė atsiliepti į dienraščio žurnalistų skambučius.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

>>ai

vai vai vai kokia nelaime..

Edis

Todėl,kad visur vien brokas.niekas nebežiūri kokybės.Niekas nieko nebijo.greit paima pinigus,betkaip atlieka darbus,o pinigus pasidalina.projektus gauna savi žmonės,su kuriais eina sutarti,įkainiai dydžiausi,kokybė blogiausia.Lietuvi tik baimė gali priversti dirbti kokybiškai.Atsakomybės nebėra.

to buduliams

Jusu ziniai lietaus tinklus reikia valyti.bei irengti naujus tinkma diameteo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS