Klaipėdos universitetas ieško rangovo bendrabučio statyboms | Diena.lt

KLAIPĖDOS UNIVERSITETAS IEŠKO RANGOVO BENDRABUČIO STATYBOMS

  • 1

Klaipėdos universitetas (KU) paskelbė konkursą naujo bendrabučio pastato statyboms.

Planuojama projekto vertė – apie 7 mln. eurų, BNS informavo universitetas.

„Pastaruoju metu viešojoje erdvėje girdėti, jog statybų rinkoje jaučiama sunkumų dėl užsakymų stokos. Tad tikimės, jog KU paskelbtas konkursas susilauks dėmesio ir bus sėkmingas, o gauti kainų pasiūlymai – konkurencingi“, – teigė KU infrastruktūros ir plėtros prorektorius Benediktas Petrauskas.

Kaip numatyta atviro konkurso sąlygose, pasiūlymai priimami iki spalio 26 dienos, tą pačią dieną numatyta ir vokų atplėšimo procedūra. Projektas, kaip nurodyta konkurso sąlygose, turėtų būti įgyvendintas per 28 mėnesius.

Naujas 170 vietų bendrabutis turėtų iškilti KU miestelyje, greta jau esamo – vieta pastatui buvo numatyta ir teritorijos detaliajame plane.

Anot universiteto, naujajame bendrabutyje bus numatytos apgyvendinimo vietos ir laikinai studijuoti atvykstantiems jaunuoliams bei dėstytojams.

Šiuo metu KU turi du bendrabučius, kurie yra visiškai užimti. Pastačius naująjį bendrabutį KU miestelyje, vienas iš šiuo metu eksploatuojamų, esantis pietinėje miesto dalyje, bus uždarytas, o pastatas parduodamas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Patarimas

Iskart bendrabucio kaina dvigubinkite, nes Klaipedoje tai jau tradicija… :)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS