L. Barišauskas palieka STT | Diena.lt

L. BARIŠAUSKAS PALIEKA STT

Keturiolika metų Specialiųjų tyrimų tarnyboje išdirbęs Leonas Barišauskas palieka Korupcijos prevencijos poskyrio viršininko postą Klaipėdos valdyboje.

Nuo birželio 1-osios keičiasi STT struktūra, ir teritoriniuose padaliniuose nebelieka Korupcijos prevencijos poskyrių.

L.Barišauskas neslėpė, jog šiuo metu išgyvena ne itin džiugias nuotaikas.

"Matyt, karantino laikotarpiu, kai viskas persikėlė į elektroninę erdvę, buvo pamanyta, jog viską šiais laikais galima koordinuoti iš Vilniaus, nuotoliniu būdu. Tai aš nusprendžiau, jog kam gadinti nekrologą įrašu apie žemesnes pareigas", – juokavo L.Barišauskas.

L.Barišauskas miestiečiams žinomas iš spaudos puslapių, įvairių televizijos kanalų, radijo reportažų. Dažniausiai L.Barišauskas komentuodavo pranešimus apie STT atliekamus tyrimus.

L.Barišauskas prisiminė, jog Klaipėdos savivaldybės Švietimo skyriuje dirbo 17 metų, o STT darbą pradėjo 2006 m.

"Ten dirbau juridinį darbą, o čia – švietėjišką. Kai sudedi išdirbtus metus, visas gyvenimas išeina. Gaila man tų renginių, kuriuos organizuodavau, į juos suvažiuodavo ir po 200 žmonių. Kai atėjau dirbti, juk visų šių užsiėmimų korupcijos prevencijos temomis nebuvo. Tokie naivūs anuomet atrodėme. O atsigręžus atgal jau yra ką prisiminti. Atrodo, jog nieko blogo nepadarėme, tik gera", – apie karjerą kalbėjo L.Barišauskas.

Pasak L.Barišausko, jam iki pareigūno pensijos dar yra likę metai. Tai L.Barišauskui ir kelia didžiausią nerimą.

"Neslėpsiu, pasiūlymų kol kas neturiu jokių, Ką veiksiu, nežinau. Mėginsiu pailsėti, o rudeniop teks sukti galvą", – patikino vyras.

L.Barišauskas tikino, jog, prieš palikdamas pareigas, iš vadovybės gavo apdovanojimą.

"Palieku tarnybą ir išsinešu tik kryžių. Gavau apdovanojimą už nuopelnus tarnybai. Prisipažinsiu, nesitikėjau", – tikino L.Barišauskas.

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

Sėkmės, Leonai. Padorus ir labai malonus žmogus. Pensija palauks, dar daug veiklos ir naujų įspūdžių laukia :)

"Pensininkui'

Jis turi Pareigūno pensiją, glušiai Jūs glušiai.... Gerbiamas Leonai, neimkite į galvą. Esate protingas , talentingas, o svarbiausia- PADORUS

Morta

išsketes rankas prašo pasigaileti, taciau Klaipedieciama nuo to negeriau
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS