Leidimus išduos ir be testamento | Diena.lt

LEIDIMUS IŠDUOS IR BE TESTAMENTO

Dviračių saugyklos Rumpiškės kvartalo gyventojams bus atvertos veikiausiai jau šį pavasarį. Liko įgyvendinti dar kelis svarbius sprendimus.

Rumpiškės kvartalo feisbuko grupėje pasirodė melaginga naujiena, kad esą jau nuo vasario 29 d. bus galima nemokamai naudotis dviračių saugyklomis.

Nors vasario 29 d. šių metų kalendoriuje nėra, kai kurie gyventojai žinia vis dėlto patikėjo.

„Dėl dviračių saugyklos panaudos reikia kreiptis į savivaldybę ir minėtiems asmenims pateikti prašymus, kad būtų išduotas leidimas naudotis dviračių saugykla ir pateikti šiuos dokumentus ir pažymas“, – feisbuko grupėje rašė vyras.

Jis nurodė, kokių dokumentų reikės norint gauti leidimą naudotis dviračių saugyklomis: sveikatos ir pirmosios pagalbos pažymos, migracijos tarnybos pažymos, šeimos sudėties, dviračio pirkimo–pardavimo sutarties, pažymos, kad nesate teistas arba pagal kokį straipsnį buvote teistas, ir daugelio kitų dokumentų.

Gyventojai po paskelbtu įrašu juokavo, kad prie pažymų dar teks pridėti ir testamentą.

Įstaigos „Klaipėdos keleivinis transportas“ direktoriaus pareigas laikinai einantis Andrius Samuilovas pavadino šiuos reikalavimus „blėniais“ ir paaiškino, ko tiksliai reikia, kad saugyklos būtų atidarytos.

Pirma, dviračių stovai jau yra užsakyti ir gaminami. Antra, dirbama prie apipavidalinimo. Trečia, registracijos tvarka veikiausiai bus panaši kaip ir dėl automobilių stovos leidimų: gyventojai pateiks prašymą, o asmens telefono numeris bus priskirtas konkrečiai saugyklai.

„Datos neturime (ne tik nuo mūsų priklauso), bet tikimės pavasarį startuoti. Vaizdo kameros veikia, elektrinės spynos įdiegtos, pandusai sumontuoti. Trūksta tik stovų. „Blėnių“ apie menamus reikalavimus naujienoje nekomentuosiu“, – teigė A. Samuilovas.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

V ir Gis

,,Tikimės pavasarį startuoti." KURĮ?

Pamuiluokime.

SaMuilovas

r

tu saugyklu langus reikia uzdengti,kai ten atsiras dviraciai,ir juos matys vagys,tai ir dauzys stiklus
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS